ΠΑΟΚ

Συζήτηση για οικονομικά, κουβέντα με Οικονομίδη

Συζήτηση για οικονομικά, κουβέντα με Οικονομίδη
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανέλυσαν πολλά θέματα στο ραντεβού της Πέμπτης (14/6), με τον Βασίλη Οικονομίδη να έχει συζήτηση μαζί τους. Διαβάστε αναλυτικά.

Η επιστροφή του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (13/6) είχε ως αποτέλεσμα να γίνει συνάντηση την Πέμπτη (14/6) μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για πολλά ζήτηματα. Η κουβέντα ολοκληρώθηκε το βράδυ, με τον πρόεδρο του "Δικεφάλου" να ενημερώνεται για διάφορα θέματα που "έτρεξαν" το διάστημα της απουσίας του στην Σερβία.

Υπήρξε συζήτηση, όπως ήταν λογικό για τα οικονομικά, το πως θα αντεπεξέλθει η ΚΑΕ τους επόμενους μήνες (γενικώς ποιος θα είναι ο προγραμματισμός), ενώ η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τους Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν άμεσα απάντηση από τον Λουτσιάνο Καπικιόνι προκειμένου να τελειώσει οριστικά θετικά το θέμα, δεν θέλουν να "τραβήξει" κι άλλο το συγκεκριμένο ζήτημα (στον "Δικέφαλο" δείχνουν αισιόδοξοι πως αυτό θα λυθεί οριστικά) ενώ κατά τα άλλα να σημειωθεί πως πέρασε από το γήπεδο ο Βασίλης Οικονομίδης.

Ο τελευταίος ενημέρωσε για τα χρήματα του ΟΠΑΠ που περιμένει ο ΠΑΟΚ μέσα στο επόμενο διάστημα και η συζήτηση έφτασε και στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Εκεί όπου ο "Δικέφαλος" λόγω και του ότι ο Οικονομίδης προέρχεται από την "ασπρόμαυρη" οικογένεια, μοιάζει λογικό να είναι αυτός που θα προτιμήσει... Κατά τα άλλα ξεκίνησε και κουβέντα με μέλη του σταφ για το οικονομικό (π.χ. χρήματα που οφείλονται) και ο Νίκος Σταυρόπουλος ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τις ακαδημίες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ