ΠΑΟΚ

Συζητήσεις για... όλα τα ζητήματα

Συζητήσεις για... όλα τα ζητήματα

Τόσο η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά και το αγωνιστικό σταφ της ομάδας ανέλυσαν διάφορα θέματα την Τετάρτη (6/6). Λειτουργικά, τεχνικά και οικονομικά... Διαβάστε λεπτομέρειες

Αρκετές οι συζητήσεις στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (6/6)... Οπως αναμενόταν υπήρξε Δ.Σ. μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, στο οποίο συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα.

Τόσο λειτουργικά, όσο και οικονομικά. Οσον αφορά το πρώτο σκέλος έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα των διαρκείας, ενώ σχετικά με το δεύτερο μεταξύ άλλων απασχόλησε το θέμα των οφειλών σε Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι και οι συζητήσεις που είχαν οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος με τον Αρη Λυχναρά.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν άμεσα να τελειώσει θετικά αυτό το ζήτημα, αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα για να βρεθεί η χρυσή τομή οριστικά. Από εκεί και πέρα Μαρκόπουλος, Ζουρνατσίδης και Σταυρόπουλος συζήτησαν για τεχνικά θέματα. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός ξεκινά πλέον και οι τρεις άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν για διάφορα ζητήματα.

Σχετικά με το καμπ, έχει προκαλέσει θετική εντύπωση ο Εντι Σιναντίνοβιτς (γεννημένος το 1988) για το ότι ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε προπονήσεις (βέβαια χρειάζεται χρόνο για να πείσει οριστικά). Και μάλιστα να σημειωθεί πως στην προπόνηση της Τετάρτης (6/6) έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, όπως για παράδειγμα στο σουτ. Ακόμη εκτός του Βαγγέλη Μαργαρίτη, μπορεί να απασχολήσει ο Λευτέρης Ακεψιμαίδης, αλλά και ο Αντώνης Μιχάλογλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ