ΠΑΟΚ

Συζητήσεις για κοινά εισιτήρια διαρκείας

Συζητήσεις για κοινά εισιτήρια διαρκείας

Στον ΠΑΟΚ έχει συζητηθεί η ιδέα ενός κοινού διαρκείας της ΚΑΕ και της ΠΑΕ έτσι ώστε να έρθουν αρκετά έσοδα στο τμήμα μπάσκετ του "Δικεφάλου"

Πολλές σκέψεις για την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ... Οχι μόνο σε αγωνιστικό σκέλος αλλά και σε οικονομικό.

Προκειμένου να υπάρχει μια... έξτρα βοήθεια στο καλαθοσφαιρικό τμήμα, έχει συζητηθεί η έκδοση κοινών εισιτηρίων διαρκείας του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου...

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως εφόσον γίνει κάτι τέτοιο και ανταποκριθεί ο κόσμος, τότε στη... κυριολεξία οι "ασπρόμαυροι" θα "σωθούν" οικονομικά την νέα σεζόν, αν και φυσικά οι υποχρεώσεις πάλι θα είναι πολλές.

Ασφαλώς για να γίνει αυτό (να υπάρχουν δηλαδή κοινά εισιτήρια διαρκείας δηλαδή) θα πρέπει να υπάρξει και η έγκριση από τον Ιβάν Σαββίδη. Από την στιγμή που "τρέξει" πάντως αυτή η -έξυπνη- σκέψη, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα πάρει μεγάλη ανάσα το τμήμα μπάσκετ.

Το οποίο στο κοινό διαρκείας θα έχει το ποσοστό του (φυσικά πολύ μικρότερο από αυτό του ποδοσφαίρου ενώ μπορεί στο πακέτο να υπάρχουν και ερασιτεχνικά αθλήματα) όσον αφορά τα έσοδα και θα μπορούν έτσι να "έρθουν" αρκετά χρήματα στην ΚΑΕ ενώ εκτός όλων των άλλων ο ΠΑΟΚ θα δείξει προς τα έξω πως είναι ενιαίος.

Ακόμη ένα ακόμη θετικό είναι πως θα μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη βάση διαρκείας στον μπασκετικό "Δικέφαλο" και μπορεί να περάσει στο... παρελθόν το ρεκόρ των περίπου 3.500 διαρκείας της εποχής Δρόσου ενώ σαφώς και θα αξιοποιηθεί η καλή προσπάθεια που γίνεται φέτος τόσο από τους παίκτες όσο και από το τεχνικό τιμ (ως γνωστόν η πρόθεση είναι η τωρινή ομάδα να συνεχίσει και την νέα σεζόν με 2-3 προσθήκες). Σε κάθε περίπτωση η υλοποίηση της σκέψης του κοινού εισιτηρίου διαρκείας μοιάζει για το μπάσκετ... σωτήρια και η ιδέα αυτή μάλιστα αρέσει σε πολλούς ανθρώπους της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ