ΠΑΟΚ

Συντηρητικό πρόγραμμα ο Γκίντενς

Συντηρητικό πρόγραμμα ο Γκίντενς

Ο Αμερικανός Τζέι Αρ Γκίντενς, δεν κατάφερε να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής (20/1), αλλά στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα αγωνιστεί εναντίον της Καβάλας

Εκτός του Ααρον Πέτγουει και Ούρος Ντούβνιακ ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει να έχει στην διάθεσή του και τον Τζέι Αρ Γκίντενς για το ματς με την Καβάλα.

Ο Αμερικανός, που την Πέμπτη (19/1) έκανε ατομικό πρόγραμμά, ξεκίνησε την Παρασκευή (20/1) στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά εν συνεχεία "βγήκε" εκτός καθώς είχε πόνους στο χέρι.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως το Σάββατο (21/1) θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα (στους "ασπρόμαυρους" περίμεναν αυτό να γίνει σήμερα) και πως τελικά θα αγωνιστεί στο ματς με τους "Αργοναύτες".

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε και ο Δημήτρης Αράπης (δεν το έβγαλε πάντως όλο), όχι όμως και ο Ευθύμης Τσακαλέρης, η συμμετοχή του οποίου στο παιχνίδι με την Καβάλα θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (21/1). Μέρα που έχει προγραμματιστεί μεσημεριανή προπόνηση (πριν από αυτή θα γίνει προβολή βίντεο).

Κατά τα άλλα την ίδια μέρα θα γίνει ραντεβού μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και αυτής του χορηγού, Stamion. Θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί και τυπικά η νέα συμφωνία που θα υπογραφεί μεταξύ της ΚΑΕ και της εν λόγω εταιρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ