ΠΑΟΚ

Συμφώνησαν για... κόσμια συμπεριφορά

Συμφώνησαν για... κόσμια συμπεριφορά
INTIME SPORTS

Σε συνάντηση με τους οργανωμένους τους στάλθηκε το μήνυμα πως όλα θα πρέπει να κυλήσουν ήρεμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Διαλλακτικοί πλέον στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα γκαρντ

Το "Παλατάκι" την Κυριακή (27/1) αναμένεται να έχει πολύ διαφορετική εικόνα σε σχέση με άλλα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ. Αρκετός κόσμος φαίνεται πως θα βρεθεί στο γήπεδο του "Δικεφάλου" στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν την... αγωνία να μην συμβεί το παραμκρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γι΄αυτό τον λόγο έγινε συνάντηση την Παρασκευή (25/1) το βράδυ μεταξύ των Μπάνε Πρέλεβιτς και Παύλου Σαλτσίδη με τους εκπροσώπους συνδέσμους των "ασπρόμαυρων".

Σε αυτήν υπογραμμίστηκε ότι θα πρέπει να στηριχτεί η ομάδα στο ματς, ότι δεν υπάρχει... πολυτέλεια να ζημιωθεί από αυτό το παιχνίδι και ότι όλα θα πρέπει να κυλήσουν ήρεμα. Σε αυτό συμφώνησαν οι σύνδεσμοι και μάλιστα λέγεται από τον ΠΑΟΚ πως θα βγει και σχετική ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, πλέον μετά τον τραυματισμό του Γουίλιαμ Χάτσερ (4-6 εβδομάδες εκτός) στον ΠΑΟΚ φαίνονται να είναι θετικοί για την απόκτηση ενός "κοντού" (στο Δ.Σ. της Δευτέρας λόγω οικονομικών στους "ασπρόμαυρους" έλεγαν πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα).

Αυτό προκύπτει από μέλη της ομάδας και τονίζεται ότι λογικά ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για γκαρντ μιας και πλέον οι λύσεις έχουν λιγοστέψει μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού. Θα παίξουν ρόλο και οι διαπραγματεύσεις για το τι μπορεί να "γλιτώσει" ο "Δικέφαλος" από τον Χάτσερ μετά τον τραυματισμό του. Τέλος Παπαδόπουλος, Κασελάκης και Χαριτόπουλος βρέθηκαν την Παρασκευή στο Village Bowling.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ