ΠΑΟΚ

Στογιάκοβιτς: "H διοίκηση τα πηγαίνει πολύ καλά"

Στογιάκοβιτς: "H διοίκηση τα πηγαίνει πολύ καλά"

Τα όσα δήλωσε για τον ΠΑΟΚ ο Πέτζα Στογιάκοβιτς κατά την επίσκεψή του στο "Παλατάκι".

Για τον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Πέτζα Στογιάκοβιτς (βρέθηκε στο "Παλατάκι" μαζί με τον μεγάλο του γιο Άντρεϊ), ο οποίος συναντήθηκε και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μερικά σουτ στο γήπεδο του "Δικεφάλου" ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα παιχνίδια της ομάδας μέσα στην σεζόν, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα (όπου μένει μόνιμα).

Ο Στογιάκοβιτς είπε: "Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχα έρθει τελευταία φορά στο γήπεδο. Ήμουν με τον γιο μου εδώ κοντά και είπαμε να έρθουμε μια βόλτα, να δω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και είναι τώρα στην ομάδα. Έτυχε να είναι εδώ και ο Μπάνε και ο κόουτς Μαρκόπουλος και με την ευκαιρία τα είπαμε.

Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης που φαίνεται ότι τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά και από την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για την ομάδα και με τα εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι καλό, γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή την στήριξη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ