ΠΑΟΚ

Στο "τραπέζι" όλα τα ενδεχόμενα

Στο "τραπέζι" όλα τα ενδεχόμενα
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται διάφορα εναλλακτικά σενάρια εφόσον η πρόταση των τηλεοπτικών δεν φτάσει στα επίπεδα των όσων είχαν συζητηθεί πριν μήνες καθώς η νυν είναι δεδομένο πως δεν ικανοποιεί και τονίζουν πως η σχετική απόφαση θα παρθεί σε Δ.Σ. που θα γίνει

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται διάφορα εναλλακτικά σενάρια εφόσον η πρόταση των τηλεοπτικών δεν φτάσει στα επίπεδα των όσων είχαν συζητηθεί πριν μήνες καθώς η νυν είναι δεδομένη πως δεν ικανοποιεί και τονίζουν πως η σχετική απόφαση θα παρθεί σε Δ.Σ. που θα γίνει.

Τα όσα έγιναν την Τρίτη (18/12) με την μειωμένη πρόταση στα τηλεοπτικά (περίπου 110.000 ευρώ η κάθε ομάδα) δεν έχουν... ξεχαστεί στον ΠΑΟΚ που τονίζουν πως είναι ικανοποιημένοι μόνο με την προηγούμενη πρόταση που είχε γίνει πριν μήνες (μίνιμουμ 140.000 ευρώ συν κάποια χρήματα ακόμη λόγω της εμπορικότητας), άσχετα αν και αυτή δεν άρεσε στους "ασπρόμαυρους" σε σχέση με τα έσοδα που είχαν έρθει πέρυσι.

Στην παρούσα φάση στον "Δικέφαλο" ξεκαθαρίζουν πως η νέα πρόταση σε καμιά περίπτωση δεν αρέσει, στους "ασπρόμαυρους" τονίζουν πως σκέφτονται ακόμη και να φύγουν από την κεντρική διαχείριση, μια απόφαση όμως που λέγεται στην ομάδα πως θα πρέπει να αποφασιστεί ομόφωνα από όλο το Δ.Σ. (δεδομένου πως υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και ίσως αυτή η σκέψη δεν είναι η καλύτερη δυνατή για όλα τα μέλη). Πάντως το ότι τα νέα δεδομένα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ προκάλεσαν δυσφορία στον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο και πλέον στο τραπέζι πέφτουν όλα τα πιθανά σενάρια αντίδρασης.

Και αυτό που τονίζεται στον "Δικέφαλο" είναι πως έχει επανέλθει η σκέψη μετάδοσης αγώνων από το διαδίκτυο ή από τον Alpha εφόσον συμφωνήσει ο Δημήτρης Κοντομηνάς (αν και αυτή η σκέψη στον ΠΑΟΚ υπάρχει η άποψη πως δεν είναι καθόλου εύκολη). Ανθρωποι του "Δικεφάλου" τονίζουν πως από την στιγμή που η ομάδα είναι δεύτερη στην παρούσα φάση στην βαθμολογία (μαζί με Παναθηναικό και Πανιώνιο) είναι λογικό να μην σκέφτεται να "πέσει" κι άλλο όσον αφορά τις απαιτήσεις που είχε για τα τηλεοπτικά, ενώ στους "ασπρόμαυρους" τονίζουν μεταξύ άλλων πως στο δεύτερο γύρο υπάρχουν στο "Παλατάκι" όλα τα ντέρμπι και ποντάρουν στην βοήθεια του κόσμου.

Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα της Τετάρτης (19/12) ξεκουράστηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, κανονικά προπονήθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης που την Τρίτη γύρισε το πόδι του), ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης (20/12) θα βρεθεί στο παιδικό χωριό SOS η ομάδα του ΠΑΟΚ (μαζί και εκπρόσωποι της εταρίας του Δημήτρη Κοντομηνά). Στον "Δικέφαλο" είναι ακόμη εν αναμονή της απόφασης του Πρωτοδικείου για να "βγει" και τυπικά η νέα διοίκηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ