ΠΑΟΚ

Στο χειρουργείο ο Χαραλαμπόπουλος

Στο χειρουργείο ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει -μια και καλή- το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Από τέσσερις μέχρι έξι εβδομάδες το διάστημα απουσίας του από την δράση.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος θα υποβληθεί " σε χειρουργική επέμβαση λαπαροσκοπικής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τοποθέτηση πλεγμάτων στους κάτω κοιλιακούς μυς", όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος φόργουορντ, που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς, θα χειρουργηθεί από τον κ. Μιχάλη Γενιτσάρη τη Δευτέρα (18/9), ξεκινώντας εν συνεχεία την αποθεραπεία του με σκοπό να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις πάντως, η επάνοδός του στην δράση υπολογίζεται σε τέσσερις με έξι εβδομάδες, ήτοι θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια του "δικεφάλου" σε Ελλάδα και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Η απόφαση για επέμβαση πάρθηκε αφού οι ενοχλήσεις δεν άφηναν σε ησυχία τον νεαρό αθλητή, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ήδη από τον Ιούνιο είχε ξεκινήσει το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων Ανδρών και να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δίχως ουσιαστικά να έχει βγάλει ολόκληρη προπόνηση.

Το πρόβλημα έδειχνε να απομακρύνεται μετά το φινάλε της διοργάνωσης, αλλά μόλις επιχείρησε να ανεβάσει ρυθμούς με τον ΠΑΟΚ, άρχισαν πάλι οι ενοχλήσεις. Έτσι, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ενάμιση μήνα, δίχως τον παραμικρό φόβο για υποτροπή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ