ΠΑΟΚ

Στα άκρα ο Ντόζιερ

Στα άκρα ο Ντόζιερ
INTIME SPORTS

Άγνωστο θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Ρόμπερτ Ντόζιερ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός φόργουορντ μετά από την χθεσινή του απουσία από την κοπή πίτας των βετεράνων καλαθοσφαιριστών της ομάδας ήταν απών και από την πρωινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Μία κίνηση που έγινε χωρίς να ενημερώσει κανέναν και όπως ήταν επόμενο έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ αλλά και προβληματισμό στον τεχνικό της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο.

Πολύ απλά γιατί βλέπει ότι μετά την λύση του συμβολαίου με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που αναχώρησε το πρωί για την Μόσχα και την Κίμκι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του δεν ξέρει κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει και στον Ντόζιερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θεωρείται αδικαιολογήτως απών της πρωινής προπόνησης στο PAOK Sports Arena και απομένει να φανεί αν θα δώσει το παρών στην απογευματινή στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της έδρας του κεκλεισμένων των θυρών μετά από την τιμωρία που ακολούθησε του πρώτου ημιτελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.

Με την στάση του ο Ντόζιερ δείχνει να θέλει ξεκάθαρα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να συνεχίσει την καριέρα στην ισραηλινή Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι μετά την λύση του συμβολαίου του Παπαδόπουλου είναι σίγουρο ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όπως υποστηρίζουνε από πλευράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η στάση του Ντόζιερ είναι αδικαιολόγητη και για τον λόγο ότι είναι τακτοποιημένος οικονομικά.

Επόμενο είναι λοιπόν ο Μαρκόπουλος να περιμένει τις εξελίξεις χωρίς να θέλει μετά τον Παπαδόπουλο κι ενώ δεν ξέρει πότε θα μπορεί να υπολογίζει και αν και πάλι στον Ντόνι ΜακΓκράθ να έχει μία ακόμη απώλεια όπως θα είναι αυτή του Αμερικανού φόργουορντ.

Ήδη πάντως στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται να εξετάζουνε περιπτώσεις Αμερικανών σέντερ ώστε σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Ντόζιερ να καλύψουνε το κενό του Παπαδόπουλου ενώ για αυτό του Αμερικανού λογικά θα προτιμηθεί η απόκτηση του Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ομογενής φόργουορντ είχε απασχολήσει και πριν από δύο εβδομάδες την ομάδα της Θεσσαλονίκης όταν ο Παπαδόπουλος απουσίαζε από τις προπονήσεις της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ