ΠΑΟΚ

Ραντεβού και αντιπρόταση από Καλλέ

Ραντεβού και αντιπρόταση από Καλλέ
INTIME SPORTS

Συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (25/6) για οικονομικά και αγωνιστικά θέματα, ενώ υπήρξε ραντεβού με τον εκπρόσωπο του νεαρού σέντερ. Διαβάστε αναλυτικά...

Συζητήσεις επό συζητήσεων την Δευτέρα (25/6) στο "Παλατάκι"... Η πλευρά του ΠΑΟΚ είχε αρχικά ραντεβού με τον Παναγιώτη Καπάζογλου, ο οποίος εκπροσωπεί τον Νίκο Καλλέ.

Από αυτή την συνάντηση προέκυψε πως το στρατόπεδο του παίκτη έκανε μια αντιπρόταση στον "Δικέφαλο" (για το συμβόλαιο) για τα όσα είχαν προταθεί από την πλευρά των "ασπρόμαυρων".

"Δεν θα παρεκκλίνουμε από την πολιτική όσον αφορά στα χρήματα που πρέπει να ξοδευτούν", λένε στον ΠΑΟΚ που εξετάζουν την πρόταση που έχει γίνει από την πλευρά του παίκτη. Η συγκεκριμένη ατάκα που ακούγεται στον "δικέφαλο" δεν σημαίνει πως τα πράγματα στην υπόθεση του παίκτη είναι αρνητικά... Ακόμη υπήρξε συζήτηση τόσο για το οικονομικό όσο και για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Μέλη της διοίκησης βρέθηκαν τους Μαρκόπουλο και Ζουρνατσίδη συζητώντας αρκετά θέματα. Στο τραπέζι έπεσαν τα ζητήματα τόσο των υποχρεώσεων της ΚΑΕ (στο τέλος του μήνα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις), όσο και της στελέχωσης του ρόστερ της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η απολογιστική συνέντευξη Τύπου θα γίνει το πρώτο 10μερο του Ιούλη, ενώ νέο πρόσωπο στο καμπ ήταν ο καλαθοσφαιριστής, Κώστας Πάλλης.

Επίσης, την Τρίτη θα βρεθούν στην Αθήνα για μια σειρά επαφών για διάφορα θέματα της ομάδας οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ