ΠΑΟΚ

Ραντεβού για... τρεις, έξι τα ανοιχτά θέματα

Ραντεβού για... τρεις, έξι τα ανοιχτά θέματα
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον ατζέντη των Χαραλαμπίδη, Δέδα και Παπαδόπουλου προγραμματίζουν στον ΠΑΟΚ που βιάζονται και λόγω... διαρκείας.

"Κοιτά" Παναθηναικό ο Κασελάκης, αναμονή για Ντελινικάιτις, λύση προς το τέλος του μήνα για την εγγυητική.

Βιασύνη στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση παικτών μιας και δεν είναι μόνο η προετοιμασία που ξεκινά την Δευτέρα (20/8) και απαιτεί κι άλλους καλαθοσφαιριστές εκτός των Τσαιρέλη, Καλλέ, Θεοδωράκου και Μαργαρίτη, υπάρχει και το θέμα των διαρκείας που κυκλοφορούν την ίδια μέρα.

Κάπως έτσι υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του "Δικεφάλου" να οριστικοποιηθούν γρήγορα κάποιες συμφωνίες και όπως λέγεται από τους "ασπρόμαυρους" την Δευτέρα (εφόσον δεν υπάρξει οριστική εξέλιξη πιο νωρίς) θα κληθεί ο εκπρόσωπος των Χαραλαμπίδη, Δέδα και Παπαδόπουλου (σ.σ. είναι ο ίδιος για τους τρεις παίκτες) για να συζητηθούν τα τρία ζητήματα.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να γίνει η κουβέντα πρωί έτσι ώστε η ΚΑΕ στην συνέντευξη Τύπου που θα γίνει για τα διαρκείας την συγκεκριμένη μέρα, να "ζεστάνει" τον κόσμο με την γνωστοποίηση της απόκτησης κάποιου παίκτη ή παικτών. "Θα επιδιώξουμε να κλείσουμε έναν ή τουλάχιστον δύο παίκτες", λένε στον ΠΑΟΚ για το ραντεβού που αναμένεται να γίνει με τον ατζέντη, Μηνά Τουκμενίδη. Για τον Χαραλαμπίδη δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι, εκτιμάται (όπως άλλωστε εδώ και καιρό) πως θα πει το "ναι" (εκτός κι αν βρεθεί κάτι από το εξωτερικό για τον παίκτη) και δεν θα υπάρξει εκ νέου κάποια καθυστέρηση, ενώ πιθανόν να τελειώσει και το θέμα του Γιώργου Δέδα, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ λένε πως "πιθανόν να κλείσει πακέτο με τον Χαραλαμπίδη".

Σχετικά με το θέμα του Παπαδόπουλου, στον "Δικέφαλο" ευελπιστούν πως και αυτός μπορεί να δώσει τα χέρια άμεσα, αν και αυτό δεν είναι εύκολο μιας και από την πλευρά του προκύπτει πως σε αυτή την φάση "κοιτά" προς το εξωτερικό. Οπότε ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση στο θέμα. Την ίδια στιγμή η πλευρά του Λεωνίδα Κασελάκη υποστηρίζει πως θα "ψάξει" να βρει συμβόλαιο με τον Παναθηναικό στην προετοιμασία που θα κάνει με τους "πράσινους". Τονίζει πάντως λογικά θα γίνει το επόμενο διάστημα νέα κουβέντα με την πλευρά του "Δικεφάλου".

Ο παίκτης θέλει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ (κάτι που ήδη έχει συζητηθεί επιδερμικά με την πλευρά της ομάδας, όπως λέγεται από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή), εφόσον πάντως αποκτηθεί ο Δέδας δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει η περίπτωση του λόγω -και- οικονομικών, αν και στον "Δικέφαλο" τα τελευταία 24ωρα ακούγεται το όνομά του και δεν αποκλείουν να ασχοληθούν "ζεστά" με αυτόν. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ περιμένουν αυτές τις μέρες την απάντηση του Τόμας Ντελινικάιτις, ενώ σχετικά με το θέμα της εγγυητικής, έχει βρεθεί μια βάση χρημάτων (απαιτούνται κι άλλα όμως για να φτάσει το ποσό των 100.000 ευρώ) και λογικά ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει παράταση μέχρι τέλους του μήνα από την ΕΕΑ, η οποία θα συνεδριάσει στις 21 Αυγούστου. Με λίγα λόγια στον "Δικέφαλο", εκτός του ζητήματος των Αμερικανών, υπάρχουν έξι ανοιχτά θέματα (Χαραλαμπίδης, Δέδας, Παπαδόπουλος, Κασελάκης, Ντελινικάιτις και εγγυητική) για τα οποία θα υπάρχουν σίγουρα... ειδήσεις το επόμενο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ