ΠΑΟΚ

Ρακέτα, το... όπλο του ΠΑΟΚ

Ρακέτα, το... όπλο του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Τσαιρέλης και Δημήτρης Χαριτόπουλος "πλήγωσαν" τον Ολυμπιακό, με τους ψηλούς του ΠΑΟΚ να έχουν καθοριστικό ρόλο σε όλες τις φετινές νίκες. Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολλές βοήθειες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό από την ρακέτα του... Μπορεί ο Κώστας Χαραλαμπίδης να ήταν ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου", ωστόσο οι πολυτιμότεροι παίκτες του ήταν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Τσαιρέλης και Δημήτρης Χαριτόπουλος (όπως "δείχνει" και το ranking).

Οι τρεις τους έκαναν πολλή δουλειά και βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσει σε αυτή την νίκη ο "Δικέφαλος".

Ο "Λάζος" ήταν εξαιρετικός, για μια ακόμη φορά έδωσε πολλά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ ο Τσαιρέλης μέχρι ενός χρονικού σημείου ήταν μακράν ο κορυφαίος των "ασπρόμαυρων".

Προσέφερε βοήθειες τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και μάλιστα στο ημίχρονο η στατιστική "έγραφε" 3/3 δίποντα, 2/2 βολές αλλά και πέντε ριμπάουντ. Ο Χαριτόπουλος επίσης ήταν "εργαλείο" και βοήθησε πολύ με τους πόντους του. Γενικά οι ψηλοί του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν "πληγή" για τον Ολυμπιακό, με την ρακέτα να έχει δώσει πολλά φέτος στους "ασπρόμαυρους". Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα τις νίκες...

"Κοιτώντας" στα φετινά θετικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ τους πρώτους τρεις παίκτες του "Δικεφάλου" που έχουν τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, διαπιστώνουμε ότι εκτός του αγώνα με το Περιστέρι (πολυτιμότερος ο Μαργαρίτης και ακολούθησαν Χάτσερ και ΜακΓκραθ) σε όλα τα άλλα ματς μονίμως υπάρχουν δύο "ψηλοί" της ομάδας με το υψηλότερο ranking (στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν τρεις). Με λίγα λόγια στις νίκες φαίνεται αυτοί (οι ψηλοί δηλαδή) να έχουν ξεχωρίσει και να αποτελούν τους πρωταγωνιστές του "Δικεφάλου".

Κάτι αν μη τι άλλο που "δείχνει" πως η ρακέτα αποτελεί... όπλο για τον ΠΑΟΚ φέτος, με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου βέβαια να έχει πάρει βοήθειες και από την περιφέρειά της. Από την front line πάντως φαίνεται ότι παίρνει περισσότερα ο "Δικέφαλος" στις νίκες (γενικώς σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο σκοράρισμα), με τους Παπαδόπουλο, Τσαιρέλη, Μαργαρίτη και Χαριτόπουλο να έχουν προσφέρει πολλά.

Oι βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης στις νίκες...

ΠΑΟΚ-Ικαρος 71-48

Τσαιρέλης: 19

ΜακΓκραθ: 17

Παπαδόπουλος: 16

ΠΑΟΚ-Περιστέρι 83-68

Μαργαρίτης: 17

Χάτσερ: 17

ΜακΓκραθ: 16

Καβάλα-ΠΑΟΚ 70-91

Παπαδόπουλος: 24

Χάτσερ: 24

Χαριτόπουλος: 17

ΠΑΟΚ-Κολοσσός 68-63

Χαριτόπουλος: 18

Χαραλαμπίδης: 18

Παπαδόπουλος: 16

Αρης-ΠΑΟΚ 63-72

Παπαδόπουλος: 25

ΜακΓκραθ 21

Χαριτόπουλος/ Χαραλαμπίδης: 13

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 91-85

Μαργαρίτης: 29

ΜακΓκραθ: 24

Παπαδόπουλος: 16

Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ 72-76

Χαραλαμπίδης: 30

Παπαδόπουλος: 19

Μαργαρίτης/ ΜακΓκραθ 15

ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 84-78

Χαραλαμπίδης: 22

Παπαδόπουλος: 21

Μαργαρίτης: 20

ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών 68-61

Χαριτόπουλος: 29

Παπαδόπουλος: 15

Χαραλαμπίδης: 14

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 76-71

Παπαδόπουλος: 23

Χαριτόπουλος: 13

Τσαιρέλης: 12

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ