ΠΑΟΚ

Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Κόνιαρης

To Sport24.gr είχε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό την σοβαρή προοπτική να καταλήξει στον ΠΑΟΚ ο Αντώνης Κόνιαρης και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει άμεσα

Ένα βήμα από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος προβάρει πλέον τα ασπρόμαυρα. Ο 19χρονος γκαρντ, που προ διετίας μετακόμισε από τον "δικέφαλο" στον Παναθηναϊκό έναντι υψηλού αντιτίμου, αναμένεται να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Από τον Ιούλιο είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Αντώνη Κόνιαρη για τον ΠΑΟΚ και την σοβαρή προοπτική που υπήρχε σχετικά με την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" .

Είχαμε υπογραμμίσει το ότι από τον ατζέντη του προέκυπτε ότι " είναι πολύ πιθανό ο Κόνιαρης να καταλήξει στον ΠΑΟΚ", αν και στον "Δικέφαλο" προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στο όλο ζήτημα όταν ο νεαρός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Πλέον υπάρχει επιβεβαίωση των όσων είχαμε αναφέρει παλαιότερα αφού δεν αποκλείεται μέσα στην μέρα ο παίκτης να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Γίνεται συζήτηση για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου (στον ΠΑΟΚ θέλουν οριστική συμφωνία με τον παίκτη με χρονική διάρκεια συμβολαίου τα τρία ή τα τέσσερα χρόνια) και η πλευρά του παίκτη δεν αρνείται αλλά επιβεβαιώνει πως υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό. Φαίνεται να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να "τελειώσει" το θέμα και θα μοιάζει με... έκπληξη αν δεν καταλήξει στον ΠΑΟΚ ο Κόνιαρης ο οποίος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο.

Αιματολογικές εξετάσεις για τους παίκτες

Μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν την Πέμπτη, την Παρασκευή οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν από αιματολογικό και καρδιολογικό. Η ΚΑΕ αναφέρει: " Με αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ