ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βλέπει Κόνιαρη, "τρέχει" του Χρυσικόπουλου

Από την Δευτέρα (1/8) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ βλέπει την περίπτωση του Κόνιαρη, ενώ αναμένεται να "κλείσει" θετικά το ενδεχόμενο απόκτησης του Χρυσικόπουλου

Από την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2016-17 και όπως αναφέρει η ΚΑΕ οι τιμές παρέμεινουν ίδιες σε σχέση με πέρυσι παρά την αύξηση των αγώνων. Μεταξύ άλλων η ΚΑΕ αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 (στις 10:00) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου αρχίζει, ένας εντελώς διαφορετικός, με πολλά νέα πρόσωπα και γεμάτος φιλοδοξίες ΠΑΟΚ έρχεται και όλοι μαζί ετοιμαζόμαστε για μία χρονιά, με σπουδαίους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Από τον μεγάλο και επετειακού χαρακτήρα αγώνα ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο «Παλατάκι», μέχρι τα παιχνίδια της Basket League (που ξεκινούν στις 8/10), αλλά και τα σπουδαία ματς του Basketball Champions League της νέας διοργάνωσης που ανοίγει τις πύλες της στις 19/10 και στην οποία συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί και φέτος τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, παρά το γεγονός ότι αυξάνονται (σε 22) τα παιχνίδια που μπορούν κατ΄ελάχιστο να παρακολουθήσουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2016-2017, ενώ αυξάνονται και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στο ανακαινισμένο και ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ πλέον PAOK Sports Arena".

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2016-2017:

Κατηγορία White: Ανανέωση διαρκείας: 80 ευρώ / Νέοι κάτοχοι: 100 ευρώ

Κατηγορία Black: Ανανέωση διαρκείας: 120 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 150 ευρώ

VIP Silver: Ανανέωση διαρκείας: 320 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 400 ευρώ

VIP Gold: Ανανέωση διαρκείας: 650 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 800 ευρώ

VIP Lounge: Ανανέωση διαρκείας: 800 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 1000 ευρώ

Ο ΠΑΟΚ βλέπει Κόνιαρη, "τρέχει" του Χρυσικόπουλου

Κόνιαρης και Χρυσικόπουλος

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι τον εκπρόσωπο των Τσαλδάρη και Κόνιαρη προκύπτει πως για τους δύο παίκτες υπάρχουν σκέψεις από πλευράς ΠΑΟΚ. Για τον πρώτοδεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει το ζήτημααπό την στιγμή που "τελειώσει" το θέμα της απόκτησης του Λίνου Χρυσικόπουλου που πιθανολογείται πως αυτό μπορεί να γίνει το επόμενο διάστημα ενώ από τον μάνατζερ του Κόνιαρη τονίζεται πως "είναι πολύ πιθανό ο Κόνιαρης να καταλήξει στον ΠΑΟΚ". Nα αναφέρουμε πως ο Αντώνης Κόνιαρης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Παναθηναϊκού , με το σκεπτικό πως δεν θα είχε ενεργό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Από την ομάδα του ΠΑΟΚ, πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους και αναφέρουν πως παρακολουθούν την περίπτωση του Αντώνη Κόνιαρη. Παραδέχονται πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά δεν θεωρούν τίποτα σίγουρο και δεδομένο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ