ΠΑΟΚ

Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ

Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πρόστιμο 2.200 ευρώ επιβλήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο ματς με τον Αρη από τον Αθλητικό δικαστή.

Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, έπειτα από το υπόμνημα που κατέθεσε η ΚΑΕ Άρης την Δευτέρα για το οποίο όπως υποστήριξε ο "δικέφαλος" δεν εφάρμοσε την παράγραφο 2 του άρθρου 31 του πειθαρχικού κανονισμού.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στον αριθμό των ατόμων που θα πρέπει να βρίσκονται στην κερκίδες κάθε ματς που είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΚΑΕ Άρης υποστήριξε ότι βρισκόντουσαν παραπάνω από όσους προβλεπόντουσαν βάση κανονισμού και ο ΠΑΟΚ έπειτα από την απόφαση του αθλητικού δικαστή θα πληρώσει το ποσό των 2.200 ευρώ.

Κανώτας: "Δικαίωση ενός αγώνα"

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "SPORT103FM" σχολίασε όλα όσα συνέβησαν στην απολογία του ΠΑΟΚ στον αθλητικό δικαστή. " Δικαίωση ενός αγώνα. Ενός πρωτόγνωρου δικαστικού αγώνα που ξεκίνησε ο συμπολίτης. Προσπάθησαν πάρα πολύ να μας μηδενίσουν. Κάτι ανήκουστο. Ήταν ηθική δικαίωσή μας. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι έγκριτοι νομικοί μας, ο κ. Δακουράς και ο κ. Δέδες και όλα πήγαν καλά. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά με τον κ. Δακουρά. Είδαμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ώστε να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο τρόπο το σωματείο μας. Τώρα που αντίπαλός μας δεν ήταν μία ομάδα της Αθήνας, η δικαιοσύνη πήρε πιο εύκολα την απόφαση", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εκτός ο ΜακΓκράθ!

Στα αγωνιστικά και ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο Ντόνι ΜακΓκράθ έχει μία ενόχληση στο ισχίο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό της Ζωφριάς. Ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ σε φουλ ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ