ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Ήταν υποχρέωση να τιμήσουμε τους ευεργέτες Δεδέογλου"

Πρέλεβιτς: "Ήταν υποχρέωση να τιμήσουμε τους ευεργέτες Δεδέογλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη στο "Παλατάκι" έγινε η αποκάλυψη του μνημείου που στήθηκε στο "Παλατάκι" για τους Θανάση Δεδέογλου και Ιωάννη Δεδέογλου που δώρισαν στρέμματα για να γίνει το "PAOK Sports Arena". Τι δήλωσε ο Πρέλεβιτς (PHOTOS).

Από πολύ παλιά και συγκεκριμένα από τις 24/11/2014 είχε αποφασιστεί σε Δ.Σ. της ΚΑΕ, ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι το... ξεχωριστό για τους Θανάση Δεδέογλου και Ιωάννη Δεδέογλου οι οποίοι δώρισαν στρέμματα στον "Δικέφαλο" προκειμένου να κατασκευαστεί το "Παλατάκι".

Την Τετάρτη (7/9) στο "PAOK Sports Arena" από τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή έγινε η αποκάλυψη του μνημείου (βρίσκεται λίγο έξω από την είσοδο του γηπέδου) των αδελφών Δεδέογλου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν παλιοί παράγοντες του ΠΑΟΚ και φυσικά η διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είπε για το μνημείο που στήθηκε για τα αδέλφια Δεδέογλου έξω από το "Παλατάκι". "Εμείς νιώθαμε υποχρέωση να τιμήσουμε τους ευεργέτες της ομάδας με την προτομή που υπάρχει στην είσοδο για το γήπεδό μας. Από εδώ και πέρα όποιος νέος μπαίνει στο γήπεδο, θα μπορεί να μάθει την ιστορία και με ποιον τρόπο ξεκίνησε αυτό το μεγάλο έργο δίνοντας όραμα για το μέλλον".

Ο Νίκος Σταυρόπουλος ανέφερε: "Θέλουμε κάθε παιδάκι που μπαίνει στο γήπεδο να ξέρει πως αυτός ο χώρος είναι ιδιόκτητος".

Πρέλεβιτς: "Ήταν υποχρέωση να τιμήσουμε τους ευεργέτες Δεδέογλου"

Πρέλεβιτς: "Ήταν υποχρέωση να τιμήσουμε τους ευεργέτες Δεδέογλου"

O Bαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε: "Η διοίκηση πήρε μια απόφαση ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης στην οικογένεια Δεδέογλου. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη και θα επενδύσουμε στις ακαδημίες. Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα δείτε ένα διαφορετικό Παλατάκι, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στους υπόλοιπους χώρους. Ευχαριστώ την επιτροπή εορτασμού των 90 ετών αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη το μεγάλο πόσο που διέθεσαν". Να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σαββίδης θα βρεθεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ.

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ και σε γραμματόσημα...

Στο μεταξύ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως... "ο επετειακός χαρακτήρας του αγώνα ΠΑΟΚ - CSKA Mοscow, θα αποτυπωθεί και σε μία ειδική σειρά γραμματοσήμων και άλλων φιλοτελικών προϊόντων, που θα κυκλοφορήσουν ειδικά αυτές τις ημέρες και σε συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία...

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που με αυτή την πρωτοβουλία τιμούν με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, αλλά και την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ - CSKA Moscow, αναφέρουν όλες τις λεπτομέρειες της κίνησής τους, στο παρακάτω δελτίο Τύπου...

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

"Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τη μακρόχρονη παρουσία και συνεισφορά του ΠΑΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό και γιορτάζουν τα 90 χρόνια από την ίδρυση ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στις σελίδες του ελληνικού αθλητισμού με πολλές κατακτήσεις και έπαθλα.

Η ιστορική επέτειος συμπίπτει φέτος με το Έτος Ελλάδας - Ρωσίας, στις ετήσιες εκδηλώσεις του οποίου εντάσσεται και ο σπουδαίος φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που διεξάγεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Την ίδια μέρα, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, θα λειτουργεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ και του γραμματοσήμου να δημιουργήσουν τα δικά τους συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν αναμνηστικά συλλεκτικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την ιστορική επέτειο, τους εορτασμούς για το έτος ελληνορωσικής φιλίας και τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί".

Πρέλεβιτς: "Ήταν υποχρέωση να τιμήσουμε τους ευεργέτες Δεδέογλου"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ