ΠΑΟΚ

"Πιο ισχυρό το ελληνικό πρωτάθλημα"

"Πιο ισχυρό το ελληνικό πρωτάθλημα"

Ο Σουβόροφ σύγκρινε το πολωνικό με το ελληνικό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουβόροφ ψάχνει σύλλογο να ενταχθεί μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Κρακοβία. Ο Μολδαβός, ως γνωστόν, θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ και εάν πείσει να αποκτηθεί.

Στην ιστοσελίδα "sport.pl", μάλιστα, φιλοξενείται ρεπορτάζ για τους λόγους που δεν ήρθε σε συμφωνία με την Εσπανιόλ, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

"Ο Σουβόροφ ήταν κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με την Εσπανιόλ. Πήγε για εξετάσεις για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και πήρε μέρος σε προπονήσεις. Το πρόβλημα ήταν ότι ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος ήταν από τους μεγάλους υποστηρικτές του Σουβόροφ, απολύθηκε μετά την πρώτη ημέρα των δοκιμών του παίκτη".

Ο Σουβόροφ εξηγεί γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ λέγοντας, χαρακτηριστικά, ότι: "Πρώτον, μου αρέσει η ζεστή ελληνική ατμόσφαιρα. Δεύτερον, θέλω να κάνω εμφανίσεις σε ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορώ να φανώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα, άλλωστε, είναι ισχυρότερο από το πολωνικό, τόσο από αθλητικής, όσο και από οικονομικής απόψεως".

Σύμφωνα, πάντα, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον Σουβόροφ φέρεται να ενδιαφέρονται, ακόμη, ομάδες από την Ουκρανία και την Ρωσία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ