ΠΑΟΚ

Περιμένοντας να "πέσουν" τα κασέ...

Περιμένοντας να "πέσουν" τα κασέ...
INTIME SPORTS

Οσον αφορά τους "κοντούς" που αναζητούνται, στον ΠΑΟΚ υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη βιασύνη θεωρώντας πως ο χρόνος αποτελεί... σύμμαχο για την καλύτερη επιλογή

Ενδεχομένως το θέμα της απόκτησης δύο παικτών στο "1" και στο "2" να χρειαστεί χρόνο... Αυτό αναφέρουν στον ΠΑΟΚ καθώς από το στρατόπεδο της ομάδας τονίζεται πως στη παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη βιασύνη.

Αυτό έχει να κάνει και με τα κασέ των παικτών... Γιατί όπως αναφέρουν στους "ασπρόμαυρους", όσο περνά ο καιρός αυτά "πέφτουν" και έτσι μπορεί να γίνουν καλύτερες επιλογές αφού είναι δεδομένο πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να "ανοιχτεί" πολύ οικονομικά (δεν μπορεί το ποσό να ξεφύγει πολύ περισσότερο από τα 60.000 ευρώ).

Οπότε αυτό το ζήτημα είναι για τα καλά στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας όσον αφορά τους "εκλεκτούς" και γενικώς στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ο χρόνος είναι... σύμμαχος για αυτούς που θα επιλεγούν.

Και όσον αφορά την θέση του πλέι μέικερ, στην πλευρά των ατζέντηδων έχει μεταφερθεί από τον "Δικέφαλο" πως αναζητείται ένας παίκτης στυλ... ΜακΓκραθ, δηλαδή να παίζει τόσο στο "1" αλλά και στο "2". Και λογικά θα προτιμηθεί κάποιος που θα έχει παραστάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ