ΠΑΟΚ

Περιμένοντας τα νεότερα για τον Μαργαρίτη

Περιμένοντας τα νεότερα για τον Μαργαρίτη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει μπροστά του το ματς με τον Παναθηναϊκό και την Δευτέρα (2/3) ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς πρόκειται να δει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση

Την Δευτέρα (2/3) πρόκειται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού από τον οποίο ταλαιπωρείται ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο τελευταίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν έπαιξε απέναντι στον Πανιώνιο και ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Σαμαράς πρόκειται να εξετάσει τον παίκτη την Δευτέρα (εξετάσεις είχαν γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα). Στην ομάδα έτσι περιμένουν τα νεότερα για τον Μαργαρίτη, εν όψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις την Δευτέρα).

Στο μεταξύ ο Γιώργος Μπόγρης έγραψε στο twitter: " @PAOKbasketball πες του το 13 ανήκει αλλού. Να ηρεμήσει...". Οπως λένε στον ΠΑΟΚ, αυτό που ανέφερε δεν σημαίνει κάτι περί πιθανής επιστροφής του στον "Δικέφαλο" και τονίζεται πως κάτι αντίστοιχο έχει γράψει και παλαιότερα. Στους κόλπους της ομάδας, βέβαια, έχουν γίνει κάποιες πρόχειρες σκέψεις (αυτό όχι τώρα, λόγω του συγκεκριμένου tweet) μήπως ο Μπόγρης θα μπορούσε να βοηθήσει στα πλέι οφ. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το πότε θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος ο παίκτης αφού έχει υποχρεώσεις με την Ανδόρα στην οποία ανήκει, εκτός φυσικά και της όποιας διάθεσης έχει ο ίδιος να βοηθήσει τον "Δικέφαλο".

Οντουμ: "Να χτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη"

Ο Τζέικ Οντουμ μίλησε στη NOVA για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και για την συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ λέγοντας: " Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με ταλέντο το οποίο δεν φαίνεται από την βαθμολογική του κατάσταση. Έπρεπε να μπούμε στο παιχνίδι για να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και αυτό να μας δώσει την δυνατότητα να φύγουμε στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε εύκολα καλάθια, το κάναμε και φτάσαμε στη νίκη. Είναι μία νίκη πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δύο από τις καλύτερες ομάδες και αυτή η νίκη που πετύχαμε θα μας βοηθήσει στην αυτοπεποίθησή μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ