ΠΑΟΚ

Παρατηρήσεις Μαρκόπουλου για την άμυνα

Παρατηρήσεις Μαρκόπουλου για την άμυνα

Ο Σούλης Μαρκόπουλος το Σάββατο (30/5) μίλησε στους παίκτες του αναφορικά με τα δύο ματς που έγιναν με τον Παναθηναικό και στάθηκε κυρίως στην αμυντική συμπεριφορά των "ασπρόμαυρων".

Δίχως τον Τζούλιαν Βον (όπως αναμενόταν άλλωστε αφού είχε αποφασιστεί να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας επειδή έχει διάστρεμμα πρώτου βαθμού) έγινε η προπόνηση του Σαββάτου και ο Αμερικανός πρόκειται να δοκιμάσει να προπονηθεί την Κυριακή. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στους παίκτες του για τα δύο πρώτα ματς με τον Παναθηναικό και έκανε παρατηρήσεις κυρίως για την αμυντική συμπεριφορά των "ασπρόμαυρων".

Ο έμπειρος κόουτς θέλει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι στο εντός έδρας ματς της Τρίτης (2/6) ενώ ζήτησε να υπάρχει πιο καθαρό μυαλό στις επιλογές στην επίθεση. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Τρίτης με τον Παναθηναικό, στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η άποψη πως θα είναι "κλειδί" για την υπόθεση νίκη το να μην επιτρέψει ο "Δικέφαλος" στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου να "τρέξει" και γενικά να έχει ένα γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ