ΠΑΟΚ

Παραιτούνται στον ΠΑΟΚ εάν...

Παραιτούνται στον ΠΑΟΚ εάν...
Πρέλεβιτς INTIME SPORTS

Κρίσιμη η σημερινή (13/12) συνάντηση μεταξύ των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ και την διοίκησης της ομάδας. Διαβάστε γιατί υπάρχουν σκέψεις παραίτησης!

Το μέλλον της διοίκησης του ΠΑΟΚ φαίνεται πως εξαρτάται από την σημερινή (13/12) συνάντηση με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας.

Το γεγονός πως οι άνθρωποι της ΚΑΕ είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα αφού η προτεραιότητά της είναι η εξυγίανση αυτής, έχει προκαλέσει την αντίθεση άποψη σε διάφορες πλευρές που ζητούν μεταγραφές.

Αυτές δεν μπορούν να... έρθουν αφού χρήματα δεν υπάρχουν, τα έξοδα είναι πολλαπλάσια και υπάρχουν διάφορα χρέη (σε παλιούς και νυν παίκτες αλλά και στον Μαρκόπουλο).

Έτσι εάν δεν συμφωνηθεί μεταξύ των συνδέσμων της ομάδας (κάποιοι φέρονται να είναι υπέρ της ενίσχυσης) και των ανθρώπων αυτής πως θα χαραχτεί μια πολιτική δίχως ενίσχυση και με στόχο την εξυγίανση της ΚΑΕ, είναι ορατό για τα καλά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί σύσσωμη η διοίκηση ή μέλη αυτής.

Η τελευταία, όπως έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές, είναι απογοητευμένη από την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, λόγω των πολλών χρεών. Γι' αυτό και δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ενίσχυσης, κάτι που έχει επισημάνει και σε συνέντευξη του στο PAOK Web Tv ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ