ΠΑΟΚ

Παππάς: "Ισως αποτελέσει την πιο σημαντική μεταγραφή..."

Παππάς: "Ισως αποτελέσει την πιο σημαντική μεταγραφή..."
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς μιλάει για τη συμφωνία του Γιώργου Μπόγρη με τον ΠΑΟΚ, εκφράζει την πίστη του στις ικανότητες του Ελληνα σέντερ και τονίζει ότι ακόμη δεν έχει δείξει ούτε το 50% των δυνατοτήτων του

Εχει αγωνιστεί σε πάρα πολλά ματς μαζί τον Γιώργο Μπόγρη, τον είχε την περασμένη αγωνιστική χρονιά συμπαίκτη στον Πανιώνιο και γενικώς γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του.

Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος πιστεύει πολύ στις ικανότητες του ταλαντούχου ψηλού του ΠΑΟΚ, με τον πρώτο σκόρερ μάλιστα του περσινού πρωταθλήματος να τονίζει στο olaPAOK.gr πως ο Μπόγρης μπορεί να εξελιχθεί στη πιο σημαντική φετινή μεταγραφή των "ασπρόμαυρων".

" Καθαρά αγωνιστικά θα βοηθήσει πολύ γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τον Χαραλαμπίδη που είναι δημιουργός και καλός πασέρ και αυτός κάνει καλύτερους τους ψηλούς έτσι ώστε να έχουν καλύτερη επαφή με το καλάθι. Θεωρώ ότι αν προσεχτεί, γιατί είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας ο Γιώργος και από την στιγμή που υπάρχουν καλές συνθήκες στην ομάδα και καλό περιβάλλον, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα δικαιωθούν για την επιλογή τους", είπε ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναικού, ο οποίος σχετικά με την επιλογή του Μπόγρη να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, σχολίασε:

" Και μένα μου ζητήθηκε η άποψή μου για την μεταγραφή του. Του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ γιατί θα τον βοηθούσε περισσότερο να αναδειχτεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει με τους ψηλούς και ο Γιώγος είναι ψηλός που μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Επίσης παίζει καλή άμυνα, είναι καλός σκρίνερ και θεωρώ πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ".

Ο ποιοτικός γκαρντ πιστεύει πολύ στον Μπόγρη και όπως αναφέρει... " αν προσαρμοστεί γρήγορα και βρει χημεία νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει την πιο σημαντική μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Το ξέρω τον Γιώργο, αν βρει το περιβαλλον που θα τον βοηθήσει και να του δώσει κίνητρο θα παίξει καλό μπάσκετ".

"Δεν έχει δώσει ούτε το 50% των δυνατοτήτων του"

Οσο για το κύριο πλεονέκτημα του Μπόγρη; Ο Παππάς τονίζει: " Ο Γιώργος είναι ένα γρήγορος ψηλός και είναι καλός στα τελειώματα φάσεων. Ακόμη κι αν πάρει μια πάσα που δεν είναι καλή, έχει την δυνατότητα να τελειώσει την φάση και να σκοράρει ακόμη και με μια χαμένη μπάλα. Είναι καλός αμυντικός, έχει καλές τοποθετήσεις και μπορεί να μην είναι ένας αθλητικός ψηλός που θα πηδάει συνέχεια αλλά έχει την ικανότητα να αλλοιώνει φάσεις".

"Είναι καλός ψηλός και το έχει αποδείξει..."

Στον Αρη και στον Πανιώνιο ο Μπόγρης έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνει στον ΠΑΟΚ την καλύτερή του χρονιά; " Είναι πιθανό να το κάνει. Μπορεί να είναι η μεταγραφή της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Εγώ θεωρώ πως δεν έχει δώσει ούτε το 50% των δυνατοτήτων του ακόμη. Είναι ένας καλός ψηλός, το έχει αποδείξει καθώς έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές ομάδες. Και θεωρώ πως ο Μπόγρης μπορεί να είναι ο άνθρωπος των κοντών του ΠΑΟΚ", απαντά ο Παππάς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ