ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας"

Παπαθεοδώρου: "Θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας"

Ο στόχος επετεύχθη για τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που προκρίθηκε στους "4" της Stoiximan.gr Basket League. Πλέον ο "δικέφαλος" αντιμετωπίζει τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σαν τεστ δυνάμεων, όπως δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών.

Ο ΠΑΟΚ δεν άρχισε καλά τη χρονιά, στην πορεία όμως ανέβηκε σταδιακά, φτάνοντας μέχρι το σημείο να κατακτήσει την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και να "σκουπίσει" τη σειρά με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των playoffs. Στους ημιτελικούς της Stoiximan.gr Basket League, βέβαια, στον "δικέφαλο" γνωρίζουν ότι το επίπεδο δυσκολίας αλλάζει απότομα απέναντι στον αήττητο Παναθηναϊκό.

" Η ομάδα εξελίχθηκε στη διάρκεια της σεζόν, όταν καταφέραμε να βρούμε χημεία, επέστρεψαν οι τραυματίες. Κάναμε ένα πολύ καλό "κλείσιμο" στη σεζόν, που μας επέτρεψε να βρεθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όταν έχουμε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό απέναντί μας, θα μπορούμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας", είπε στην εισαγωγή του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που όταν ρωτήθηκε για την αναγκαιότητα να μην υπάρξουν επεισόδια στα γήπεδα, τόνισε: " Οι προπονητές και οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Άλλοι είναι οι παράγοντες του αθλητισμού που δίνουν την σπίθα στους κακούς οπαδούς, που δίνουν το ερέθισμα για επεισόδια στα γήπεδα".

Μαργαρίτης: "Πιστεύαμε στην ομάδα"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, αρχηγός του ΠΑΟΚ, είπε από τη μεριά του: " Έπειτα από τρία χρόνια είμαστε πάλι στην τετράδα, είχαμε μια δύσκολη χρονιά θα έλεγα, ειδικά στην αρχή της. Κάναμε κάποιες ήττες, με τραυματισμούς. Δουλέψαμε πάρα πολύ, πιστεύαμε στην ομάδα. Ήταν ένας στόχος, τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Έχουμε μια δύσκολη σειρά μπροστά μας, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Όλοι παλεύουμε για να μπούμε στην τετράδα, αυτός είναι ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Τώρα πρέπει απλά να παλέψουμε για το κάτι καλύτερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ