ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μπρέμερ"

Παπαδόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μπρέμερ"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Τζέι Αρ Μπρέμερ, Χάρης Παπαδόπουλος τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί στην περίπτωση του Aμερικανού αλλά στη παρούσα φάση δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό ψάχνει παίκτη για την περιφέρεια και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός του να είναι ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Υπάρχει επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και συζήτηση για το οικονομικό.

Μάλιστα υπάρχει μια εκτίμηση πως στη παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" περιμένει απλά την υπογραφή του παίκτη. Ο ατζέντης του παίκτη, πάντως, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του τόνισε πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

"Υπάρχει ενδιαφέρον. Έχει γίνει μια διερεύνηση για να δουν αν ο Μπρέμερ είναι διατεθειμένος να έρθει. Είναι διατεθειμένος να έρθει ο παίκτης. Κοιτάμε τις ημερομηνίες. Τα οικονομικά δεδομένα είναι γνωστά, δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. Το τελευταίο του παιχνίδι είναι στις 9 Μαΐου αλλά μπορεί να τελειώσει και πιο γρήγορα το πρωτάθλημα (η Κόνιασπορ δεν θα μπει στα πλέι οφ). Δεν υπάρχουν τώρα ούτε συμβόλαια, ούτε υπογραφές. Δεν υπάρχει συμφωνία. Θα δούμε τι θα γίνει σε 1-2 μέρες", είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος.

Σχετικά με τον Μπρέμερ και την στροφή που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωσή του, είναι γεγονός πως σίγουρα προκαλεί εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως στον "Δικέφαλο" εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους το διάστημα που ήταν να αποχωρήσει ο παίκτης από τους "ασπρόμαυρους" ( προκειμένου να μετακομίσει στην Κόνιασπορ ), λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Άρη. Κατά τα άλλα, για την ενίσχυση στη ρακέτα υπάρχει η περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ