ΠΑΟΚ

Πάντα στο μυαλό ο Χαριτόπουλος

Πάντα στο μυαλό ο Χαριτόπουλος
INTIME SPORTS

Για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο υπάρχει εκτίμηση στον ΠΑΟΚ και δεν θεωρούν... ξεγραμμένη την περίπτωσή του έστω κι αν άρεσε όσο έπαιζε στη Λουκόιλ και το κασέ του δεν είναι χαμηλό.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος προσέφερε στον ΠΑΟΚ όσο έπαιξε την προηγούμενη σεζόν και στον "Δικέφαλο" δεν τον έχουν... ξεγραμμένο.

Οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" έχουν κατά νου την περίπτωσή του, αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως από την πλευρά του προκύπτει πως δεν είναι φθηνός.

Αν ωστόσο δεν οριστικοποιηθεί πως θα παραμείνει στην Λουκόιλ, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως υπάρχουν πιθανότητες να παίζει και την νέα σεζόν στους "ασπρόμαυρους". Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" επειδή στηρίζουν την διαδικασία των τράι άουτ, εκτιμάται πως από εκεί μπορεί να προκύψει κάποιος παίκτης.

Πάντως στη παρούσα φάση στο μυαλό είναι η παραμονή των Μαργαρίτη και Τσαϊρέλη. Στον ΠΑΟΚ θέλουν πρώτα να τους δώσουν τα οφειλόμενα και μετά ελπίζουν πως θα γίνουν όσα... πρέπει για να διατηρηθούν στο ρόστερ (όσον αφορά τους ψηλούς δεν αποκλείεται να "παίξει" το όνομα του Γιώργου Μπόγρη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ