ΠΑΟΚ

Οι... τρεις ξένοι στο "3" και ο Ακεψιμαίδης

Οι... τρεις ξένοι στο "3" και ο Ακεψιμαίδης
INTIME SPORTS

Τρεις περιπτώσεις παικτών έχουν ξεχωρίσει στο "3", με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν λόγο για... καλά ονόματα που εξετάζονται και πιθανή συμφωνία τις επόμενες μέρες. Θέλει περισσότερα και εγγυημένα λεφτά ο Ακεψιμαίδης, σύσκεψη την Τετάρτη

Στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης ενός παίκτη στο "3"... Για την συγκεκριμένη θέση μάλιστα στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει τρεις παίκτες, γίνονται συνεχείς συζητήσεις και εκτιμάται από τον "Δικέφαλο" πως εφόσον όλα πάνε καλά ίσως προκύψει συμφωνία και μέσα στην εβδομάδα.

Για την ώρα μελετούνται τα οικονομικά δεδομένα του καθένα, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να κάνει λόγο για περιπτώσεις πολύ καλών παικτών που εξετάζονται.

Στα υπ' όψιν βρίσκονται Αμερικανοί, ενδέχεται όμως και ο εκλεκτός να μην είναι από τις ΗΠΑ... Να σημειωθεί πως η απόκτηση του παίκτη στο "3" θα καθορίσει και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Αυτό το λέμε καθώς, όπως προκύπτει από τον "Δικέφαλο" (χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει οριστική απόφαση), εάν δεν περισσεύουν χρήματα από αυτά που θα "ξοδευτούν" για τον ξένο και προκειμένου να μην "ξεφύγει" το μπάτζετ, υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί άλλος καλαθοσφαιριστής πέραν αυτού και του Λάζαρου Παπαδόπουλου (στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να λένε πως λογικά θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, μέρα κατά τις οποία στις 13.00 θα γίνει η παρουσίαση του Γιώργο Δέδα).

Ισως τα χρήματα που δοθούν για το "3" (ο παίκτης θα παίζει και στο "4") να είναι αρκετά και έτσι, σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, να μην αποκτηθεί κάποιος παίκτης στο "1" τελικά (θεωρείται στον "Δικέφαλο" πως η ομάδα είναι "γεμάτη" με τους Χάτσερ, Χαραλαμπίδη και Μακ Γκραθ που μπορούν να παίξουν και ως πλέι μέικερ).

Για τον αναπληρωματικό στο "1" πάντως να σημειωθεί πως υπήρξε νέα επαφή με την πλευρά του Λευτέρη Ακεψιμαίδη. Το στρατόπεδο του παίκτη μετέφερε σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως ο καλαθοσφαιριστής ζητά περισσότερα χρήματα που θα είναι μάλιστα εγγυημένα.

Από τον "Δικέφαλο" αυτό που τόνισαν είναι πως το ζήτημα θα μελετηθεί αργότερα. Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως την Τετάρτη θα γίνει συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα θέματα, μεταξύ άλλων, της εγγυητικής και των μεταγραφικών, ενώ το Σάββατο ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί την Καβάλα σε φιλικό ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ