ΠΑΟΚ

Οι... τάσεις για Χρυσικόπουλο και η Εφορία

Οι... τάσεις για Χρυσικόπουλο και η Εφορία

Συγκρατημένη αισιοδοξία πως ίσως την Παρασκευή (18/1) λυθεί το θέμα της φορολογικής ενημερότητας για να προχωρήσει η περίπτωσή του Λίνου Χρυσικόπουλου. Θετικοί για το ζήτημα του παίκτη αρκετοί άνθρωποι της ομάδας, άλλοι είναι πιο... μαζεμένοι

Στην συνέντευξη Τύπου στις 2/11 ο Σούλης Μαρκόπουλος έλεγε πως "εφόσον ενισχυθούμε αυτό θα γίνει με κοντό περιφερειακό παίκτη", ο ΠΑΟΚ έχει... θέμα στη θέση "1" με την "πεσμένη" απόδοση του Γουίλιαμ Χάτσερ αλλά αρκετοί στον "Δικέφαλο" φαίνεται να έχουν "γλυκαθεί" με την περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Μάλιστα στους "ασπρόμαυρους" εκτιμούν πως ίσως την Παρασκευή (18/1) λυθεί το πρόβλημα της φορολογικής ενημερότητας και έτσι προχωρήσει η απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή (δεν υπολογίζεται από την Μπιέλα ενώ έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς), ο οποίος δεν έχει ουσιαστικά κάποιες οικονομικές απαιτήσεις που θα ζημιώσουν τα ταμεία της ΚΑΕ (η σκέψη είναι να μην είναι το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν).

Ανθρωποι του ΠΑΟΚ φαίνεται να αισιόδοξοι για την υπόθεση, άλλοι πάντως βλέπουν τη συγκεκριμένη περίπτωση πολύ πιο συγκρατημένα και είναι πιο... μαζεμένοι (και λόγω του ότι το πρόβλημα είναι στους "κοντούς")... Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ανέβασε την Πέμπτη (17/1) στροφές (επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη), ο Μιχάλης Τσαιρέλης βρέθηκε στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά για χαλάρωμα ενώ η ΚΑΕ έστειλε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για να γίνει το ματς (27/1) με τον Ολυμπιακό στις 21.00.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ