ΠΑΟΚ

Οι... συνοδοιπόροι της ΚΑΕ και η εγγυητική

Οι... συνοδοιπόροι της ΚΑΕ και η εγγυητική
INTIME SPORTS

Τα δύο θέματα οικονομικού περιεχομένου που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ασχοληθούν πολύ "ζεστά" με αυτά. Διαβάστε λεπτομέρειες

Ναι μεν το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, υπάρχουν όμως κι άλλα που σχέφτονται ιδιαίτερα οι άνθρωποι της ομάδας. Και αυτά είναι οικονομικού περιεχομένου...

Το πρώτο έχει να κάνει με την διεύρυνση του Δ.Σ. της ΚΑΕ.

Στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν ανθρώπους που θα βοηθήσουν την ομάδα και μάλιστα γι' αυτόν τον λόγο υπήρχε στο πλάνο να γίνει ένα ραντεβού με τον Α.Σ.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί αφού στον ΠΑΟΚ λένε πως είναι καλύτερο πρώτα να υπάρξει μια σαφής εικόνα όσον αφορά τα έξοδα και η οποία θα αναλυθεί στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου, αλλά και γιατί υπάρχει... αναμονή για το τι θα συμβεί με την ενδεχόμενη επένδυση του Ιβάν Σαββίδη. Θέμα το οποίο πάντα το παρακολουθούν διακριτικά στην ΚΑΕ... Πάντως στον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα λένε πως θα συζητηθεί το παραπάνω ζήτημα (οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ) με τον Ερασιτέχνη.

Το δεύτερο θέμα είναι αυτό της εγγυητικής. Το ελάχιστο ύψος αυτής από φέτος θα είναι 100.000 ευρώ. Σαφώς και κάτι τέτοιο... δεν αρέσει στον ΠΑΟΚ, πρόκειται όμως για έναν νόμο του κράτους, όπως λένε από τον ΕΣΑΚΕ. Εφόσον αυτός αλλάξει τότε μπορεί να πέσει το ποσό, σε περίπτωση όμως που παραμείνει θα είναι ένα "αγκάθι".

Στον "Δικέφαλο" λένε πως απασχολεί έντονα το θέμα και πως κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα συμβούλιο έτσι ώστε να αποφασιστεί πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε αυτό το θέμα που πρέπει να έχει οριστική λύση μέσα στον Αύγουστο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ