ΠΑΟΚ

Οι πρωτιές του Λιάπη στην Εθνική Νέων Ανδρών

Οι πρωτιές του Λιάπη στην Εθνική Νέων Ανδρών
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Λιάπης του ΠΑΟΚ είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην Εθνική Νέων Ανδρών έχοντας πρωτιές σε συγκεκριμένες κατηγορίες στατιστικής. Διαβάστε ποιες...

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα θέματα, στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους και την Εθνική Νέων Ανδρών που συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βλέπετε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπάρχουν δύο παίκτες του "Δικεφάλου", ο Μιχάλης Λιάπης (20, 1.92) και ο Θωμάς Κώττας (19, 2.06). Ας δούμε την μέχρι τώρα παρουσία τους στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η Εθνική.

Ο Λιάπης είναι ο καλαθοσφαιριστής που... εμπιστεύεται περισσότερο ο τεχνικός, ΜάνοςΜανουσέλης, με τον νεαρό του ΠΑΟΚ να έχει αγωνιστεί 89 λεπτά στην διοργάνωση ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Τάσος Σπυρόπουλος που έχει παίξει 70 λεπτά.

Ο Λιάπης έχει κι άλλες πρωτιές... Είναι ο πιο εύστοχος παίκτης της Εθνικής στα δίποντα έχοντας ποσοστό 54,5% (δεύτερος ο Δημήτρης Σταμάτης με 45,5%) ενώ είναι ο κορυφαίος στα κλεψίματα όσον αφορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με έξι συνολικά (δεύτερος ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης με τέσσερα).

Επίσης ο Λιάπης είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής -μαζί με τον Ανδρέα Χριστοδούλου- έχοντας πετύχει συνολικά 33 πόντους. Πάμε και στον Κώττα... Ο τελευταίος δεν έχει πρωτιά σε κάποια στατιστική κατηγορία και όσον αφορά το σκοράρισμα, έχει πετύχει συνολικά 16 πόντους όντας έτσι ο τέταρτος σκόρερ της Εθνικής πίσω από τους Λιάπη, Χριστοδούλου και Σπυρόπουλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ