ΠΑΟΚ

Ο Τσαϊρέλης, η απόφασή του και η Εθνική

Ο Τσαϊρέλης, η απόφασή του και η Εθνική
INTIME SPORTS

Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα ο Μιχάλης Τσαιρέλης να έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από ισπανικό σύλλογο και γι' αυτόν δεν θα μετρήσει μόνο το οικονομικό. Στο μυαλό του παίκτη και η Εθνική

Από την περασμένη σεζόν υπήρξε ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Τσαιρέλη από ομάδες του εξωτερικού.

Αυτό, ως γνωστόν, συμβαίνει και τώρα και κάτι τέτοιο μοιάζει απόλυτα λογικό καθώς ο Ελληνας φόργουορντ έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε ο δεύτερος πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος ενώ ήταν 10ος στην ψηφοφορία για τον MVP της Basket League.

Για τον Τσαϊρέλη αναμένεται να "έρθει" επίσημη πρόταση (ή και προτάσεις από δεν είναι μόνο μία η ομάδα που ενδιαφέρεται) από την Ισπανία και υπάρχει ενδεχόμενο αυτό να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Γενικώς φαίνεται να είναι θέμα χρόνου σύλλογος ή σύλλογοι της συγκεκριμένης χώρας να εκφράσουν και επισήμως το ενδιαφέρον τους για τον Ελληνα φόργουορντ καθώς για κάτι τέτοιο είναι ενήμερη η πλευρά του παίκτη.

Ο Τσαϊρέλης είναι ευχαριστημένος από την πρόταση που έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ αλλά είναι προτεραιότητα το εξωτερικό. Ετσι όπως έχουμε αναφέρει μετά την λήξη του πρωταθλήματος, το θέμα της παραμονής του δεν είναι καθόλου απλό και σε περίπτωση που η πρόταση που έρθει από ξένο σύλλογο είναι αρκετά υψηλότερη από τον ΠΑΟΚ, τότε ο "Δικέφαλος" λογικά θα τον "χάσει".

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως για τον 26χρονο καλαθοσφαιριστή, εκτός από το οικονομικό κι άλλα πράγματα έχουν σημασία για την απόφασή του. Για παράδειγμα αν η πρόταση από το εξωτερικό δεν είναι πάρα πολύ υψηλή σε σχέση με αυτή του "Δικεφάλου", θα σκεφτεί τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας που τον θέλει αλλά και ο ρόλος για τον οποίο αυτή τον προορίζει (αν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δηλαδή).

Αυτά είναι στο μυαλό του Ελληνα φόργουορντ και όχι μόνο το οικονομικό, το οποίο φυσικά και θα μετρήσει (μοιάζει δεδομένο πως θα έχει υψηλότερη πρόταση από αυτή του ΠΑΟΚ από την Ισπανία και το θέμα είναι πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά) αλλά δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητα γι' αυτόν το πόσα... ευρώ θα μπορέσει να πάρει.

Από εκεί και πέρα, ο Τσαϊρέλης περιμένει και αν θα κληθεί στην Εθνική Ελλάδας. Ο ίδιος σκέφτεται την προοπτική να βρίσκεται στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αναμένει την απόφαση του Φώτη Κατσικάρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ