ΠΑΟΚ

Ο σκασμένος Ντικούδης και ο... ψηλός

Ο σκασμένος Ντικούδης και ο... ψηλός

Ο Δήμος Ντικούδης έχει υψηλό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, ειδικά το τελευταίο διάστημα με την φυγή του Μάρκους Γκόρι και δεν αποκλείεται να του δοθούν ανάσες στο επόμενο χρονικό διάστημα...

Η παρουσία του Δήμου Ντικούδη στον ΠΑΟΚ μόνο εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί για τον "Δικέφαλο", με τον έμπειρο φόργουρντ να είναι μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" με 15,3 πόντους ανά ματς.

Οι εμφανίσεις του σε ουκ ολίγα ματς ήταν καθοριστικές για να πάρουν κάποιες νίκες οι "ασπρόμαυροι" και παρά τα 34 του χρόνια (σε τέσσερις μήνες "πατά" τα 35) δείχνει να είναι... ακούραστος.

Αυτό δείχνει όμως... Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει σοβαρό θέμα κόπωσης. Ο ίδιος θα ήθελε να αποκτηθεί και ένας ακόμη ψηλός πέραν του Ααρον Πέτγουει και η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να "θαφτεί" ένα τέτοιο σενάριο.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως εκτός του Νίκου Παππά (προορίζεται να καλύψει την θέση του πλέι μέικερ εφόσον οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Στίγκερς), ίσως να αποκτηθεί και ένας παίκτης στο "ζωγραφιστό" (με μικρό κόστος) για να δώσει βοήθειες στον Ντικούδη, ο οποίος έχει "χτυπήσει" κόκκινο στα ματς ειδικά που έχει δεν... υπάρχει Γκόρι και αγωνίζεται μέσο όρο 33 λεπτά. Υπάρχει βέβαια το θέμα της οικονομικής δυσκολίας στον ΠΑΟΚ που είναι δεδομένη, αλλά ενδεχόμενο ενίσχυσης στην ρακέτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί (σ.σ. λόγω οικονομικών φυσικά μπορεί να μην "τρέξει").

Μετά την φυγή του Γκόρι ο χρόνος συμμετοχής του Ντικούδη:

ΚΑΟΔ 34'

ΙΚαρος 28'

Ολυμπιακός 32'

Καβάλα 37'

Ηλυσιακός 33'

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ