ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ είναι στις προσευχές μου..."

"Ο ΠΑΟΚ είναι στις προσευχές μου..."

Σαν σήμερα (22/4) ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το 1992 το πρωτάθλημα Ελλάδας και ο Κένεθ Μπάρλοου μιλάει στο Sport24.gr για εκείνο το τρόπαιο, για την πεποίθηση του πως ο "Δικέφαλος" θα... επιστρέψει σε καλές εποχές και για την επιθυμία του να παίξει ο γιος του, Κέλσι, στους "ασπρόμαυρους" (vids)

Συστάσεις για το πρόσωπο του μάλλον δεν χρειάζονται... Για πολλούς μάλιστα θεωρείται ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κένεθ Μπάρλοου, ο οποίος πανηγύρισε με τον "Δικέφαλο" δύο τίτλους.

Αυτόν του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991 και του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα το 1992. Μάλιστα όσον αφορά τον δεύτερο, σαν σήμερα (22/4) πριν 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ στεφόταν Πρωταθλητής Ελλάδας νικώντας με 82-97 τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Μπάρλοου μίλησε στο Sport24.gr για την συγκεκριμένη επέτειο και όχι μόνο...

" Θυμάμαι πως είχαμε την τύχη στα χέρια μας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εκεινή την χρονιά ήμουν σίγουρος πως είχαμε την καλύτερη ομάδα δίχως αμφιβολία. Ο ΠΑΟΚ ήταν με διαφορά ο καλύτερος την σεζόν 1991-92",, δήλωσε ο Αμερικανός, ο οποίος ερωτηθείς για το αν ήταν... πεινασμένος για το πρωτάθλημα εκείνη την σεζόν δεδομένου πως τις προηγούμενες χάθηκε σε ματς με τον Αρη, ανέφερε:

" Ημουν πεινασμένος για το πρωτάθλημα κάθε χρόνο που έπαιζα. Ο Αρης ήταν ο μοναδικός στον δρόμο μας καθώς ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο του".

Οσο για το τι θυμάται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος; " Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα οι καλύτεροι, πάντα μας υποστήριζαν όσο έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ, τους αγαπώ όλους και ήταν μια χαρούμενη στιγμή".

"Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει!"

Ο Μπάρλοου δεν θέλησε να απαντήσει αναφορικά με το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ εκτιμά πως ήταν ο... MVP εκείνη την σεζόν.

" Δεν μ΄αρέσει να εκφράσω άποψη για το ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως έπαιξα όσο πιο σκληρά μπορούσα, κάτι όμως που έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες. Οι Κόρφας, Φασούλας, Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος, Παπαχρόνης και οι άλλοι", είπε ο ίδιος, ο οποίος μίλησε και για την φετινή κακή σεζόν του "Δικεφάλου" στέλνοντας το μήνυμα της... επιστροφής του ΠΑΟΚ.

" Ξέρω πως είναι μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι είναι στις προσευχές μου", τόνισε ο Μπάρλοου λέγοντας στην συνέχεια... "Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει!".

"Ο Κέλσι θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ..."

Οσο για τον γιο του Κέλσι (σ.σ. αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο "Περντιού", είναι 1.96μ. και αυτή η επόμενη σεζόν θα είναι η τέταρτη του στο NCAA); Θα ήθελε να τον δει να παίζει στον "Δικέφαλο"... " Θα ήθελα ο Κέλσι να παίξει στον ΠΑΟΚ. Εχει ταλέντο, πιστεύω πως θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ. Εχει καρδιά λιονταριού σαν τον πατέρα του".

Οταν του ζητήσαμε να πει κάτι προς τους φίλους του "Δικεφάλου", ανέφερε: "Τις καλύτερες μου ευχές στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αυτούς που είναι στην Ελλάδα και αυτούς που είναι μακριά από αυτήν. Δεν έχω τίποτε άλλο παραμόνο αγάπη για την Θεσσαλονίκη. Και ειδικά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".

Μια "γεύση" από τον Κέλσι

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ