ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος και η... αγωνία για τον κόσμο

Ο Πανιώνιος και η... αγωνία για τον κόσμο
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ θέλουν πολύ κόσμο στο ματς με τον Πανιώνιο και θεωρούν πως αυτό το παιχνίδι λειτουργεί ως "τεστ" για τον κόσμο αναφορικά με το αν "αντιλαμβάνεται" την προσπάθεια που γίνεται συνολικά στην ομάδα φέτος. Διαβάστε λεπτομέρειες

Το ότι στον ΠΑΟΚ απασχολεί πάντα στα εντός έδρας ματς ποια θα είναι η προσέλευση του κόσμου είναι δεδομένο και γνωστό... Ωστόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κρισιμότητα του αγώνα μιας και με νίκη οι "ασπρόμαυροι" θα διατηρήσουν "ζωντανές" τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη κανονική περίοδο.

Απεναντίας με ήττα, "αντίο"... Κάπως έτσι είναι απόλυτα λογικά στον ΠΑΟΚ να έχουν πολύ στο μυαλό τους αν ο κόσμος "στηρίξει" την ομάδα το Σάββατο (20/4).

Υπάρχει μεγάλη "αγωνία" γι' αυτό και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει η ίδια αισιοδοξία για βροντερό παρών των φιλάθλων όπως στα άλλα δύο φετινά ντέρμπι, δηλαδή αυτά κόντρα σε Ολυμπιακό και Αρη (σε αυτά στον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως το "Παλατάκι" θα είναι πολύ "ζεστό" και... επιβεβαιώθηκαν).

Λίγο το γεγονός πως κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν υπήρχε μεγάλη και... σταθερή στήριξη από τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων", λίγο και το ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουν δύο παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας (απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη και ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή) στην Τούμπα και ίσως προτιμήσουν σε αυτά να βρεθούν οι φίλαθλοι των "ασπρόμαυρων" (σ.σ. αυτό γιατί υπάρχει και το... οικονομικό στη μέση), κάνει τα στελέχη της ΚΑΕ να μην "δηλώνουν"... σίγουροι για ένα "Παλατάκι" με πολύ κόσμο.

Βέβαια αυτό το όλο κλίμα που υπάρχει δεν σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν και ένα... άδειο γήπεδο το Σάββατο, ούτε πως θα "δικαιολογήσουν" μια μικρή προσέλευση. Είναι αυτονόητο πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι παίκτες θέλουν να δουν ένα "Παλατάκι" που θα σφύζει από ζωή τη συγκεκριμένη μέρα. Και το πιο "σημαντικό";

Αυτό που λένε είναι πως περισσότερο από κάθε άλλον αγώνα φέτος, αυτό το ματς κατά κάποιο θα αποτελέσει σημαντικότατο... τεστ αναφορικά με το αν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπροστά στη κρισιμότητα του παιχνιδιού "αντιληφθούν" πως πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν... έμμεσα πως "καταλαβαίνουν" την προσπάθεια των παικτών που διατηρούν ψηλά τον "Δικέφαλο" αλλά και αυτή (την προσπάθεια) της διοίκησης που παρά τα διάφορα οικονομικά θέματα που έχει στο... κεφάλι της από το παρελθόν, έχει "φτιάξει" ένα αξιόμαχο σύνολο.

Οσο για το τι περιμένουν στον "Δικέφαλο" για το ματς; Ανθρωποι των "ασπρόμαυρων" θα ήθελαν να "κοπούν" 1.500-2.000 εισιτήρια... Από την Τρίτη θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες εισόδου για το σαββατιάτικο παιχνίδι, ενώ κατά τα άλλα τα στελέχη της ομάδας θα βρεθούν το βράδυ στον αγώνα που θα δώσει το εφηβικό τμήμα απέναντι στο αντίστοιχο του Αρη για το final four της ΕΚΑΣΘ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ