ΠΑΟΚ

Ο Μπόγρης και η... πολλή δουλειά στις νίκες

Ο Μπόγρης και η... πολλή δουλειά στις νίκες

Ο Γιώργος Μπόγρης συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης από πλευρά ΠΑΟΚ στο ματς με την Αλμπα Φέχερβαρ, με τον ίδιο να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στις πέντε από τις 10 φετινές νίκες της. Διαβάστε αναλυτικά

Μετά τον αγώνα με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ, από πλευράς ΠΑΟΚ ο Γιώργος Μπόγρης συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και στο ματς με την Αλμπα Φέχερβαρ.

Ο Ελληνας σέντερ πέρα από το σκοράρισμα στο οποίο βοήθησε (πρώτος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" στον αγώνα με τους Ούγγρους), "μάζεψε" έξι ριμπάουντ, είχε τέσσερα κλεψίματα ενώ έδωσε τρεις ασίστ. Ετσι βάσει ranking, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Τίτλο που έχει πάρει ο Μπόγρης και σε άλλες νίκες των "ασπρόμαυρων"... Συγκεκριμένα στα πέντε από τα 10 θετικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ φέτος, ο Ελληνας σέντερ είχε το μεγαλύτερο ranking ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Με λίγα λόγια έχει κάνει... πολλή δουλειά στις φετινές νίκες του "Δικεφάλου" (ακόμη και σε νίκες που ο ίδιος δεν ήταν ο πολυτιμότερος της ομάδας), αυτή δεν περιορίζεται μόνο στο σκοράρισμα αλλά έχει να κάνει με διάφορους τομείς. Γι' αυτό εξάλλου και συγκεντρώνει πολλούς βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι πρώτοι του ΠΑΟΚ στο ranking στις φετινές νίκες

ΠΑΟΚ-Κολοσσός 88-81: Μπόγρης

ΠΑΟΚ-Μπούντουτσνοστ 85-84: Μπόγρης

Αρης-ΠΑΟΚ 75-79: Μπόγρης

Αλμπα Φέχερβαρ-ΠΑΟΚ 88-89: Τσαιρέλης

Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ 64-81: Χαραλαμπίδης

ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας 78-74: Τσαϊρέλης

ΠΑΟΚ-Χιμίκ 77-69: Πέιν/Μαργαρίτης (σ.σ. αμφότεροι είχαν 20 στο ranking)

ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 81-72: Κούπερ

Μπούντουτσνοστ-ΠΑΟΚ 69-75: Μπόγρης

ΠΑΟΚ-Αλμπα Φέχερβαρ 68-64: Μπόγρης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ