ΠΑΟΚ

Ο Μπόγιοβιτς, το καλό κλίμα και ο Γιαννακίδης

Ο Μπόγιοβιτς, το καλό κλίμα και ο Γιαννακίδης
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ αρέσει ιδιαίτερα ο Μπόγιοβτς, σήμερα (26/2) θα "τρέξει " το ζήτημα και δεν αποκλείεται να τελειώσει και... οριστικά. Προς παραμονή ο Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ενας -πιθανός- γάμος με φόντο την νέα χρονιά... Ο Μίλος Μπόγιοβιτς ο οποίος απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ λίγες ώρες μετά το ματς με το Περιστέρι, και του οποίου η υπόθεση φαίνεται οριστικά πως θα ξεκαθαρίσει (ίσως και τυπικά) σήμερα (26/2).

Ο Ελληνας εκπρόσωπος του θα έχει επιστρέψει στην χώρα μας, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, είναι ένας καλαθοσφαιριστής που αρέσει ιδιαίτερα στον "Δικέφαλο".

Σύμφωνα με την πλευρά του "Δικεφάλου" δεν θα κοστίσει λεφτά που θα... λείψουν από την ΚΑΕ και εφόσον ο παίκτης συμφωνήσει και οριστικά σε όσα του δίνει η ομάδα, τότε θα αποκτηθεί μιας και στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν πως ίσως είναι καλό να "ξεκαριστεί" και ενόψει της νέας σεζόν. Στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως ο 31χρονος γκαρντ ίσως "βγει" όπως οι Ντούβνιακ και Αλεξιτς, οι οποίοι υπολογίζονται και για την νέα σεζόν (όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό).

Με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πως ο Μπόγιοβιτς εκτός της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει στα εναπομείναντα ματς, ίσως εξελιχθεί σε... λαβράκι για την νέα αγωνιστική χρονιά με λίγα λεφτά (όπως οι άλλοι δύο Σέρβοι). Γενικώς φαίνεται να υπάρχει πολύ καλό κλίμα για τον Σέρβο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζελέζνιτσαρ, αλλά όπως προκύπτει από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή, δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αποδέσμευσή του.

Από εκεί και πέρα σχετικά με τον Μιχάλη Γιαννακίδη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει μιας και ο ΠΑΟΚ αξιώνει κάποιο χρηματικό ποσό για να τον αφήσει ελεύθερο. Τέλος ο Γιάννης Καλαμπόκης έφυγε για την Γερμανία, επιστρέφει όμως πάλι στην Ελλάδα και στην συνέχεια θα ξαναφύγει για να εγκατασταθεί οριστικά στο Βερολίνο. Το λέτερ οφ κλίαρενς του έχει σταλεί ήδη στην Γερμανία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ