ΠΑΟΚ

Ο Κούπερ, η Εφορία και η έφεση

ΠΑΟΚ - Μπούντουτσνοστ / EUROCUP
ΠΑΟΚ - Μπούντουτσνοστ / EUROCUP MOTIONTEAM

Ο Κούπερ προληπτικά δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, πληρώθηκε η Εφορία ενώ ορίστηκε δικάσιμος την Πέμπτη για την έφεση του ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση την Παρασκευή για την τιμωρία όσον αφορά το ματς με τον Αρη και μάλιστα όπως ενημέρωσε η πλευρά του "Δικεφάλου", ορίστηκε δικάσιμος για την Πέμπτη. Κάτι το οποίο είχε ζητήσει το στρατόπεδο της ομάδας μέσω της νομικού, Κατερίνας Γιαννακοπούλου.

Από εκεί και πέρα ο Ντι Τζέι Κούπερ για μια ενόχληση από ελαφρύ διάστρεμμα δεν προπονήθηκε προληπτικά την Παρασκευή αλλά λογικά θα παίξει απέναντι στο Ρέθυμνο, όπως αναφέρουν από την ομάδα ενώ τέλος πληρώθηκε η δόση για την Εφορία και έτσι για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ ήταν συνεπής.

Τέλος με αφορμή τον διαγωνισμό που γίνεται σε κάθε εντός έδρας ματς, στο ημίχρονο του οποίου ένας τυχερός φίλος της ομάδας έχει την δυνατότητα να κερδίσει ένα μεγάλο ποσό (προσφορά της Prime Insurance) εφόσον ευστοχήσει από το κέντρο, Δέδας και Χαραλαμπίδης δοκίμασαν από το συγκεκριμένο σημείο να ευστοχήσουν (μάλιστα τα κατάφεραν).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ