ΠΑΟΚ

Ο Κοντομηνάς, οι υπογραφές και ο Μαλέλης

Ο Κοντομηνάς, οι υπογραφές και ο Μαλέλης

Το επόμενο διάστημα θα "τελειώσει" το τυπικό σκέλος της συνεργασίας της πλευράς Κοντομηνά με την ΚΑΕ ενώ ο Μάνος Μαλέλης θα προσπαθήσει να "φέρει" κι άλλη χορηγία στο τμήμα μπάσκετ

Το θέμα της συνεργασίας του Δημήτρη Κοντομηνά με τον ΠΑΟΚ είναι "τελειωμένο" (με την έννοια πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για την χορηγία από πλευράς του γνωστού επιχειρηματία) και απλά μένει να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος του... deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό το θέμα θα "τρέξει" το επόμενο διάστημα και θα "πέσουν" οι σχετικές υπογραφές (έτσι ο όμιλος του γνωστού επιχειρηματία θα συνεχίσει να αποτελεί και φέτος τον μεγάλο χορηγό του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα).

Στο μεταξύ, ο στενός συνεργάτης του Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης θα προσπαθήσει να "φέρει" και μια δεύτερη χορηγία στην ΚΑΕ και θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση με κάποιες επαφές που πρόκειται να έχει.

Κατά τα άλλα, η ομάδα την Παρασκευή θα επιστρέψει στις προπονήσεις (την Πέμπτη υπήρχε ρεπό) και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κατάσταση του Βαγγέλη Μαργαρίτη που είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς. Λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Καρσίγιακα, αν και φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα νιώθει ο ίδιος όταν ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ