ΠΑΟΚ

Ο Γκίντενς και οι άλλοι τρεις απόντες

Ο Γκίντενς και οι άλλοι τρεις απόντες

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς με τον Ηλυσιακό, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να μην έχει στην διάθεσή του τέσσερις παίκτες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς με τον Ηλυσιακό, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να μην έχει στην διάθεσή του τέσσερις παίκτες. Διαβάστε λεπτομέρειες για τον Αμερικανό και τα προβλήματα των Ντικούδη, Τσακαλέρη και Γιαννακίδη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τρίτη (24/1) με αρκετές απουσίες. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε τέσσερις παίκτες του να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και έτσι η προετοιμασία για το ματς με τον Ηλυσιακό να μην ξεκινά με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Συγκεκριμένα εκτός ήταν ο Γιαννακίδης που είναι άρρωστος, ο Τσακαλέρης που ακολουθεί θεραπεία λόγω προβλήματος στην μέση του, αλλά και ο Ντικούδης που έχει ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Σχετικά με τον Τζέι Αρ Γκίντενς ακολούθησε θεραπεία για το γνωστό πρόβλημα στον αριστερό καρπό. Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα επανεξετασθεί όπως λένε στον ΠΑΟΚ ώστε να εκτιμηθεί ξανά η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Στον "Δικέφαλο" περιμένουν ο Αμερικανός να ανεβάσει στροφές και να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα ματς με τον Ολυμπιακό και Καβάλα καθώς ο τραυματισμός του τον επηρέασε στην απόδοσή του. Aπό την άλλη ο παίκτης περιμένει κάποια τακτοποίηση στα χρήματα που έχει λαμβάνειν ώστε να μην τεθεί θέμα αποχώρησής του...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ