ΠΑΟΚ

Ο... ανικανοποίητος Ντικούδης που τα έχει 1001

Ο... ανικανοποίητος Ντικούδης που τα έχει 1001
INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί με τα επτά εύστοχα δίποντα του απέναντι στην Καβάλα έγραψε ιστορία ο Δήμος Ντικούδης καθώς επίσης και τον προβληματισμό που εξέφρασε για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Ιστορία έγραψε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καβάλα ο Δήμος Ντικούδης. Ο έμπειρος φόργουορντ με τα επτά εύστοχα δίποντα που πέτυχε, έφτασε τα 1001 στην καριέρα του και έγινε μόλις ο 9ος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ που συμπλήρωσε τα 1000.

Παράλληλα με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ μπήκε στο ΤΟΡ-20 της σχετικής λίστας στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ (μπροστά από τον Μέλβιν Τσίτουμ που έχει 819 αμυντικά ριμπάουντ).

Αν αναλογιστεί κανείς και την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη καθώς πέτυχε 23 πόντους, τότε σίγουρα το ματς της Κυριακής (22/1) ήταν ιδιαίτερο για τον 34χρονο φόργουορντ. Ο τελευταίος πάντως μετά το ματς έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς.

" Πρέπει να αλλάξουμε επίπεδο. Για ακόμη μια φορά κερδίσαμε με ηρωισμούς, με κάποια μεγάλα σουτ και με την βοήθεια του κόσμου μας. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν και οι 12 παίκτες που είναι στην ομάδα. Δεν γίνεται εδώ στην έδρα μας να κερδίσουμε με την ψυχή στο στόμα και εκτός να διαλυόμαστε", δήλωσε ο Ντικούδης. " Γι' αυτό τον λόγο είναι από τις λίγες φορές που κερδίσαμε και είμαι στεναχωρημένος.

Εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει η εικόνα που έχουμε μέσα στην Πυλαία, ούτε φυσικά και το πως παίζουμε εκτός έδρας. Νομίζω δεν αρμόζει αυτό στο όνομα του ΠΑΟΚ, ούτε και στους φιλάθλους τους. Από το φροντιστή της ομάδας μέχρι και τον τελευταίο παίκτη, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος επισήμανε πως " εγώ λέω αυτό που νιώθω. Μέσα στην έδρα μας κερδίζουμε δύσκολα και έξω δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Προσωπικά με έχει κουράσει αυτό, θέλω να αλλάξει".

Για το ότι έφτασε τα 1000 εύστοχα δίποντα, ανέφερε: " Και εγώ σήμερα το έμαθα. Σίγουρα είναι τιμητικό αυτό το στατιστικό στοιχείο. Αυτό που θέλω είναι να παίζω με ενέργεια. Δεν ξέρω ακόμη πόσο καιρό θα παίζω. Ετσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζω σαν να είναι το τελευταίο μου. Μιλάω γενικά, όχι το τελευταίο μου στον ΠΑΟΚ".

Για το αν εκτιμά πως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ οφείλεται στις αλλαγές παικτών, υπογράμμισε: " Αυτό δεν αφορά τις αλλαγές παικτών. Και πριν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Αυτό το βλέπω από την αρχή της χρονιάς". Σχετικά με το αν οι συνθήκες στον "Δικέφαλο" δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και αυτό επηρεάζει τους παίκτες, επισήμανε πως " δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα που είναι πληρωμένη στο έπακρο. Ούτε ότι έχει καλύτερες συνθήκες από αυτές που έχουμε εμείς".

Ο Ντικούδης μίλησε και για τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ. " Τα παιδιά αυτά είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Εχουν καλές προδιαγραφές, θα μας βοηθήσουν αλλά θέλουν χρόνο". Οσο για το αν συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι ο ΠΑΟΚ και που μπορεί να φτάσει; " Εάν συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι μέσα στην έδρα μας και να διαλυόμαστε εκτός, τότε θα τερματίσουμε από την όγδοη μέχρι την δέκατη θέση.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι ένα καλό πλασάρισμα και να δούμε τι θα κάνουμε στα πλέι οφ", είπε ο έμπειρος φόργουρντ, ο οποίος δήλωσε πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ για την κρούση που είχε δεχτεί από το εξωτερικό, απάντησε: " Δέχτηκα μια κρούση, αλλά δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα. Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα οικονομικά, ήδη με τα τηλεοπτικά έχει γίνει μια θετική κίνηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ