ΠΑΟΚ

Ο Άλεξιτς... "ζεσταίνεται" εν όψει Αμαρουσίου

Ο Άλεξιτς... "ζεσταίνεται" εν όψει Αμαρουσίου

Ο Μίλουτιν Άλεξιτς προορίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι, ειδικότερα από την στιγμή που προφυλαχτεί ο Γκίντενς. Ποιοι δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (8/2)

Τρεις απουσίες μέτρησε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης (8/2). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν είχε στην διάθεση του τον Δημήτρη Αράπη που είναι άρρωστος, αλλά και τους Τζέι Αρ Γκίντενς και Ούρους Ντούβνιακ που ακολουθούν θεραπεία.

Ο πρώτος ίσως προφυλαχτεί για να μην υπάρχει κίνδυνος υποτροπής στον καρπό του, ενώ ο δεύτερος δεν θα αγωνιστεί. Ετσι για μια άλλη φορά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις εκ των έσω.

Ο Νίκος Παππάς, επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα (σ.σ. την Τρίτη είχε πυρετό και γι' αυτό δεν προπονήθηκε) και αναμένεται να πάρει χρόνο και ως πλέι μέικερ για να δώσει ανάσες στον Ντάντε Στίγκερς. Οσο για το ποιος θα καλύψει το κενό του Αμερικανού εφόσον δεν παίξει; Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο Μίλουτιν Αλεξιτς μπορεί να "τραβήξει" κουπί στο σκοράρισμα της ομάδας.

Ήδη ρίχνεται βάρος σε αυτό στις προπονήσεις ώστε να αναλάβει βασικότατο ρόλο στην θέση "3" ο ίδιος. Ο Σέρβος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχει προκαλέσει χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας και στα ματς με Ηλυσιακό και Πανιώνιο πέτυχε από 10 πόντους. Γενικώς αρχίζει να βρίσκει τα "πατήματα" του, στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς με το Μαρούσι και "δουλεύουν" σε αυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ