ΠΑΟΚ

Ο... θετικός ΜακΓκραθ και οι ενοχλήσεις του Κάρτερ

Ο... θετικός ΜακΓκραθ και οι ενοχλήσεις του Κάρτερ
ΜακΓκραθ INTIME SPORTS

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ εξακολουθεί να θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και υπογραμμίζει πως "δουλεύουμε για μια συμφωνία". Ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού ο Μαρκ Κάρτερ.

Ο Μάνος Μαλέλης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα δεν κατάφερε να κάνει ραντεβού με τον ατζέντη του Ντόνι ΜακΓκραθ, αυτό τον ενόχλησε (είχαμε φιλοξενήσει δηλώσεις του στενού συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά τις προηγούμενες μέρες) και για το συγκεκριμένο ζήτημα φυσικά είναι ενήμερο το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή.

Εξάλλου τις τελευταίες μέρες υπήρξε συζήτηση του μάνατζερ του παίκτη με τον Μαλέλη (είναι στο εξωτερικό) και προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να γίνει ραντεβού. Ο ΜακΓκραθ παραμένει θετικός στο να παίξει στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος το παραδέχεται. "Δουλεύουμε για μια συμφωνία. Θέλω να έρθω...", μας είπε μεταξύ άλλων σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Τα δεδομένα σχετικά με το τι σκέφτεται ο παίκτης προκειμένου να ντυθεί στα ασπρόμαυρα δεν έχουν αλλάξει και είναι αυτά που είχαμε γράψει μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή τις προηγούμενες μέρες.

Θέλει εγγυήσεις όσον αφορά το οικονομικό και φυσικά τον απασχολεί το θέμα του γάμου του αφού το αργότερο στις 14/6 θέλει να έχει φύγει από την Ελλάδα. Ετσι υπάρχει αναμονή για το πότε θα μπορέσει να τελειώσει η σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό εξαρτάται από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού στην Ευρωλίγκα και κυρίως το μυαλό είναι στους "ερυθρόλευκους" για το αν προκριθούν στο final four.

Ενοχλήσεις ο Κάρτερ, "έβγαλε" μέρος της προπόνησης ο Όντουμ

Tρεις ώρες κράτησε η μεσημεριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη και ο Τζέικ Οντουμ που ταλαιπωρείται από μία κάκωση στην αριστερή ωμοπλάτη, συμμετείχε σε ένα μικρός μέρος της προπόνησης της ομάδας και συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες. Ο Μαρκ Κάρτερ είχε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης και την Πέμπτη θα εξετασθεί. Δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και αύριο λογικά θα προπονηθεί.

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Κολοσσό. Ετσι αυτά ξεκινούν από 5 ευρώ και όχι από 10 ευρώ, όπως γινόταν σε άλλα ματς. Αυτό έγινε γιατί υπάρχουν συνεχόμενα ματς στο βόλει αλλά και γιατί υπάρχει με αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία να μικρό αντίτιμο ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του Μαρκόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ