ΠΑΟΚ

Ο Τάμπακ "φρέναρε" την απόκτηση του Σχορτσανίτη

Ο Τάμπακ "φρέναρε" την απόκτηση του Σχορτσανίτη

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαν Τάμπακ ήταν αρνητικός στην μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στους Ισραηλινούς.

Toν Δεκέμβρη στο Ισραήλ έγραφαν συνεχώς για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (την προοπτική να ασχοληθεί η συγκεκριμένη ομάδα με τον "Σόφο", την είχαμε αποκαλύψει πριν γραφτεί το συγκεκρι μένο θέμα στο Ισραήλ).

Ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, που είναι εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι, τόνισε πως ο Ζαν Τάμπακ (προπονητής της Μακάμπι) έβαλε "φρένο" στην συγκεκριμένη μεταγραφή. "Toν Δεκέμβρη ήθελα να υπογράψω ξανά τον Σχορτσανίτη αλλά ο Τάμπακ μου είπε πως αν γίνει αυτό, θα πρέπει να φέρουμε νέο προπονητή. Ετσι άφησα το θέμα", είπε ο Φέντερμαν.

Περί Βασιλειάδη και "Σόφο"

Mέσα στην εβδομάδα θα εξεταστούν εκ νέου οι Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο πρώτος νιώθει καλύτερα για τις ενοχλήσεις στο πέλμα και πιθανότατα να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο. Σχετικά με τον "Σόφο" για το πρόβλημα που έχει στο γόνατο (έχει χονδροπάθεια και "μάζεψε" υγρό το γόνατο) δεν είναι απίθανο στο ματς με το Ρέθυμνο να είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλόγως βέβαια το πώς θα νιώθει και το τι θα αποφασίσει ο Σούλής Μαρκόπουλος αφού μπορεί να τον προφυλάξει. Εφόσον αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από το Eurocup και με δεδομένο πως δεν θα υπάρχουν δύο ματς της εβδομάδα, ο "Σόφο" θα έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσες και να μην ταλαιπωρήσει κι άλλο το γόνατό του (σε κάποια ματς πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ