ΠΑΟΚ

Ο "μαύρος" Φλεβάρης του ΠΑΟΚ

Ο "μαύρος" Φλεβάρης του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι έξι ήττες σε επτά ματς, οι αποκλεισμοί από το Κύπελλο και το Eurocup και τα άσχημα αποτελέσματα με τον Αρη που μείωσαν την διαφορά από την τέταρτη θέση. Ο Φλεβάρης είναι κάκιστος μήνας για τον ΠΑΟΚ...

Ο Φλεβάρης "πλησιάζει" προς το τέλος του, ένας μήνας ο οποίος αν μη τι άλλο είναι πολύ κακός για τον ΠΑΟΚ και στον "Δικέφαλο" σίγουρα θα θέλουν να τον... ξεχάσουν. Αυτό γιατί κατά την διάρκεια αυτού, οι "ασπρόμαυροι" σε επτά ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) έχουν μόλις μια νίκη και μετρούν έξι ήττες.

Ο ΠΑΟΚ με τις απώλειες που είχε στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσα στον Φεβρουάριο (συνολικά τρεις ήττες σε τέσσερα ματς), πλέον είναι μόνο έναν μόνο βαθμό πάνω από τον τέταρτο της βαθμολογίας, Αρη από τον οποίο έχασε δύο φορές, μία στο Παλέ (στις 1/2) και μία στο "Παλατάκι" (στις 7/2). Δύο αποτελέσματα πολύ άσχημα για τον "Δικέφαλο" και για λόγους γοήτρου εκτός φυσικά από το βαθμολογικό ζήτημα...

Μέσα στον Φλεβάρη ακόμη ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Eurocup (δύο ήττες σε ισάριθμα ματς μέσα στον Φεβρουάριο) καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Λιμόζ (παιχνίδι που έπρεπε να είχε κερδίσει για να παραμείνει "ζωντανός" για την υπόθεση πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των "32" του Eurocup), με αποτέλεσμα το τελευταίο παιχνίδι με την Καντού στην Ιταλία να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η μεγαλύτερη, βέβαια, "μαχαιριά" για τους "ασπρόμαυρους" αυτόν τον μήνα ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο "Παλατάκι".

Ενα ματς που περίμεναν με ανυπομονησία στον "Δικέφαλο" αφού υπήρχε ο στόχος της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του θεσμού, κάτι τελικά όμως που δεν έγινε. Το κακό για τον ΠΑΟΚ κατά την μήνα Φεβρουάριο, είναι πως είχε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε ένα διάστημα που άρχισε να "βγαίνει" για τα καλά η κούραση από τα συνεχόμενα ματς που έχει δώσει η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη στο πρωτάθλημα:

01/02/2015: Αρης - ΠΑΟΚ 62-57

07/02/2015: ΠΑΟΚ - Αρης 77-78

14/02/2015: ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ 72-64

18/02/2015: Κόροιβος Αμαλιάδας - ΠΑΟΚ 65-61

Ο ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη στο Eurocup:

04/02/2015: ΠΑΟΚ - Λιμόζ 68-79 (ήττα που "έφερε" τον αποκλεισμό)

11/02/2015: Καντού - ΠΑΟΚ 78-70

Ο ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη στο Kύπελλο:

22/02/2015: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 68-71 (ήττα που "έφερε" τον αποκλεισμό)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ