ΠΑΟΚ

Ο Κολντεμπέλα στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ

Ο Κολντεμπέλα στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ

Ο Κλάουντιο Κολντεμπέλα ενημέρωσε ότι θα δώσει το παρών στην PAOK Sports Arena για το σπουδαίο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εκεί όπου ο "Δικέφαλος" θα γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του (VIDEO).

Μετά τον Κένεθ Μπάρλοου, σήμερα (11/8) ήταν η σειρά του Κλάουντιο Κολντεμπέλα να ενημερώσει ότι θα παραβρεθεί στην PAOK Sports Arena για το σπουδαίο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εκεί όπου ο "Δικέφαλος" θα γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

"Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ! ΠΑΟΚτσήδες, 9 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε όλους στο «Παλατάκι», στο φοβερό γήπεδο του ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα καταπληκτικό event για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί γιατί έχει ιστορική σημασία. ΠΑΟΚ σ' αγαπώ" ήταν το μήνυμα του Κολντεμπέλα στο VIDEO που "ανέβασε" η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram.

Θυμίζουμε πως οι Ρώσοι βρέθηκαν, επίσης, προ διετίας στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν στο πρώτο "Nick Galis Cup", μαζί με τον διοργανωτή Άρη, τον Παναθηναϊκό και την Μπάνβιτ, τότε ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ