ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν και η διαχείριση των λεγομένων του

Ο Ιβάν και η διαχείριση των λεγομένων του
Πρέλεβιτς Σαββίδης INTIME SPORTS

Η συζήτηση Πρέλεβιτς, Ζουρνατσίδη και Σταυρόπουλου, η επόμενη μέρα μετά τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης περί ενίσχυσης και το... καλό σημάδι της πιο στενής σχέσης της ΚΑΕ με τον ομογενή επιχειρηματία.

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε ολόκληρο το ματς απέναντι στην Ζενίτ και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει τον "Δικέφαλο" όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης. Πάντως στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως θα πρέπει να είναι... προσεκτικοί σε αυτό το ζήτημα και σε καμιά περίπτωση δεν θα "κλείσουν" παίκτη (ή παίκτες) με πολλαπλάσια χρήματα σε σχέση με την αξία του.

Για την -σωστή- διαχείριση της όλης κατάστασης (και των νέων δεδομένων) μετά τα όσα είπε ο ομογενής επιχειρηματίας, μίλησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι Πρέλεβιτς, Ζουρνατσίδης και Σταυρόπουλος. Γενικότερα το κεντρικό νόημα των όσων λένε στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα ανέφερε ο Σαββίδης περί βοήθειάς του στην ενίσχυση, είναι το εξής:

"Ο Σαββίδης είπε 'αν πιστεύετε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω'. Εμείς πρώτα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εντός της ομάδας μας για να είμαστε καλύτεροι. Δεν σημαίνει πως αύριο θα πάρουμε παίκτη. Θα δούμε... Μπορούμε να τονίσουμε την επιθυμία του να βοηθήσει σε έναν τομέα (σ.σ. της ενίσχυσης) που μέχρι τώρα δεν είχε βοηθήσει.

Εμείς θέλουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, μην μας γυρίσει μπούμερανγκ. Δηλαδή αυτόν τον παίκτη που μέχρι χθες πιθανόν να τον θέλαμε με 5.000 τον μήνα, τώρα εκείνος να θέλει 30.000 λόγω Σαββίδη". Ακόμη, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο παίκτης (ή οι παίκτες) που θα αποκτηθεί, πρέπει να είναι μια πολύ καλή περίπτωση και να μην γίνει... λάθος στην επιλογή του (έτσι δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη).

Το... καλό σημάδι των όσων είπε ο Ιβάν για την σχέση του με την ΚΑΕ

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ δεν θεωρούν τυχαίο αυτό που έκανε ο Σαββίδης, ότι δηλαδή δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην ενίσχυση. Αυτό ουσιαστικά εκτιμάται πως είναι ένα βήμα... παραπάνω στην σχέση της ΚΑΕ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο οποίος μέχρι στιγμής βοηθούσε ώστε να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία του τμήματος μπάσκετ (δηλαδή μέσω χρημάτων του, πληρώνονταν το Δημόσιο).

Το ότι πλέον ο Σαββίδης θέλει να συμβάλλει στην ενίσχυση, ειδικά μια εβδομάδα μετά την μετοχοποίηση ενός ποσού λίγο πάνω από 800.000 ευρώ από άτομα που ήταν δανειστές της ΚΑΕ, σημαίνει πως έχει πρόθεση να είναι ακόμη πιο κοντά στο τμήμα μπάσκετ. Και φυσικά το μυαλό "πάει" στο ότι θα γίνει το αφεντικό της ΚΑΕ κάποια στιγμή... Αλλωστε μόνο θετική είναι η ένδειξη του ενδιαφέροντός του για την ενίσχυση της ομάδας.

Αναπτύσσονται συνεχώς οι εταιρίες του Σαββίδη

Με βάση στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στη Ρωσία, ο όμιλος εταιριών "Agrocom" του Σαββίδη είναι αυτή που πληρώνει τους περισσότερους φόρους στο Ροστόφ. Συγκεκριμένα πληρώνει 495 εκ. ευρώ σε φόρους ενώ είχε αύξηση 29,2% σε σχέση με το 2013. Αυτό είναι ένα δείγμα της δυναμικής που έχουν οι εταιρίες του ομογενή επιχειρηματία, οι οποίες συνεχώς αναπτύσσονται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ