ΠΑΟΚ

Ντου(βνιακ) στις θετικές εντυπώσεις με το καλημέρα

Ντου(βνιακ) στις θετικές εντυπώσεις με το καλημέρα

Ο Ούρος Ντούβνιακ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Καβάλα άρεσε πολύ και προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΟΚ...

Τράβηξε τα βλέμματα στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση... Ο λόγος για τον Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Καβάλα, πέτυχε 11 πόντους, είχε δύο κλεψίματα, μία ασίστ αλλά και δύο αμυντικά ριμπάουντ.

Γενικώς άρεσε αρκετά και στον "Δικέφαλο" είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εμφάνισή του.

Εξάλλου μαζί με τους Ντικούδη και Καλαμπόκη ήταν αυτός που βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην νίκη επί του συνόλου του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ έδειξε πολλά θετικά στοιχεία είναι η αλήθεια...

Ηταν πολύ κινητικός, ενώ "έψαχνε" γενικά το σουτ αλλά και να μοιράσει το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα όσα είχε δείξει στις προπονήσεις και είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, τα φανέρωσε και στο ματς με την Καβάλα. Είναι γρήγορος, έχει πολύ καλό σουτ και δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στο... χέρι του.

Δεν διστάζει να πάρει προσπάθειες και φαίνεται να έχει το ένστικτο του ηγέτη. Ειδικότερα αυτό το έδειξε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί όπου το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού, ο Σέρβος πήρε προσπάθειες και μάλιστα τους 7 από τους 11 πόντους του, τούς πέτυχε εκείνο το διάστημα.

Επίσης έδειξε πως μπορεί να παίξει και σαν "δυάρι" εκτός από πλέι μέικερ αφού αγωνίστηκε και σαν γκαρντ σε κάποιες επιθέσεις. Γενικώς ικανοποίησε ιδιαίτερα και στον ΠΑΟΚ χαμογελούν για την απόδοσή του.

Όσον αφορά τον Ααρον Πέτγουει, στον ΠΑΟΚ λένε πως είναι λογικό να μην φάνηκε αρκετά. Ο Αμερικανός, που είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Τετάρτη (18/1), έκανε ελάχιστες προπονήσεις και εκεί στάθηκε και ο Σούλης Μαρκόπουλος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με την Καβάλα.

Πάντως στον "Δικέφαλο" ελπίζουν αυτό που εδειξε σε κάποιες φάσεις, δηλαδή το ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος κάτω από την ρακέτα, να το επαναλάβει και με το παραπάνω στα επόμενα ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ