ΠΑΟΚ

Ντούβνιακ, ο δολοφόνος... 87,5%

Ντούβνιακ, ο δολοφόνος... 87,5%

Η συμβολή του Ντούβνιακ στις νίκες απέναντι σε Καβάλα και Μαρούσι, τα εξαιρετικά ποσοστά του στα τέταρτα δεκάλεπτα αυτών των αγώνων και η ικανοποίηση που έχει προκαλέσει. Διαβάστε αναλυτικά...

Aν δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ πιθανότατα να γνώριζε μια ήττα... εκτός προγράμματος από το Μαρούσι που πάλεψε αλλά ηττήθηκε με σκορ 86-82.

Ο λόγος για τον Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος ήταν αλάνθαστος στο σαββατιάτικο (11/2) ματς (10 πόντους με απόλυτη ευστοχία!) και κράτησε ζωντανό τον "Δικέφαλο" όταν το ματς ήταν ντέρμπι και η αθηναική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ.

Ήταν αυτός που μείωσε σε 70-73, αλλά και έδωσε προβάδισμα 80-78. Και αν εξαιρέσουμε το σκοράρισμα, η όλη παρουσία του ήταν εξαιρετική αφού φαινόταν να δίνει άλλη... ποιότητα και ηρεμία όσο αγωνίστηκε.

Και να φανταστεί κανείς πως βάσει των εξετάσεων που είχε κάνει στις αρχές της εβδομάδας, οι ιατρικές εκτιμήσεις έλεγαν πως θα πρέπει να μείνει 7-10 μέρες εκτός και κατά συνέπεια να χάσει σίγουρα το ματς με το Μαρούσι. Τελικώς δύο μέρες πριν το παιχνίδι, ο Σέρβος συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και κάπως έτσι έπαιξε στο ματς.

Περιττό να αναφέρουμε πως στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόδοση του παίκτη και στο ματς με το Μαρούσι, αφού είχε προηγηθεί το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Καβάλα, στο οποίο και εκεί άρεσε. Και φυσικά ο ίδιος φαίνεται να αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον έχουν στο μυαλό τους για την νέα σεζόν...

Εκτελεί με απίστευτη ψυχραμία στα τέταρτα δεκάλεπτα

Μάλιστα και στα δύο ματς ο Ντούβνιακ "μίλησε" στο τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου πέτυχε 7 πόντους απέναντι στους "Αργοναύτες" και 8 εναντίον του συνόλου του Νίκου Λινάρδου. Στα κρίσιμα σημεία και όταν τα συγκεκριμένα ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού στο τελευταίο 10λέπτο, ο ίδιος έδειξε μεγάλη ψυχραιμία, πήρε καθοριστικά σουτ και τα κατάφερε περίφημα.

Τα ποσοστά του μάλιστα αγγίζουν την... τελειότητα! Γιατί το λέμε αυτό; Στο ματς με το σύνολο του Πρίφτη οι επτά πόντοι στο τελευταίο δεκάλεπτο... ήρθαν με 2/3 δίποντα και 1/1 τρίποντα. Στο παιχνίδι με το Μαρούσι πέτυχε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και μετά το 35', οχτώ πόντους με 2/2 τρίποντα και 2/2 βολές.

Σύνολο δηλαδή είχε 7/8 σουτ στα τέταρτα δεκάλεπτα αυτών των δύο αγώνων, εκεί όπου παίχτηκε η υπόθεση νίκη. Ετσι το ποσοστό που προκύπτει είναι το εκπληκτικό 87,5%! Φοβερή ψυχραιμία ο Σέρβος που έχει εξελιχθεί σε... δολοφόνο των αντιπάλων του ΠΑΟΚ σε αυτά τα δύο ματς...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ