ΠΑΟΚ

Ντούβνιακ: "Δεν αισθάνομαι σταρ..."

Ντούβνιακ: "Δεν αισθάνομαι σταρ..."

Ο Ούρος Ντούβνιακ, που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ, μίλησε για την απόδοσή του στο ματς με το Περιστέρι, αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα

Ο Ούρος Ντούβνιακ ήταν και στο ματς με το Περιστέρι εξαιρετικός πετυχαίνοντας 20 πόντους.

Ερωτηθείς για το αν πλέον αισθάνεται ο σταρ της ομάδας, είπε: "Οχι δεν αισθάνομαι σταρ, αισθάνομαι ως ένας παίκτης της υπόλοιπης ομάδας. Ολοι θα πρέπει να παραμείνουμε μαζί για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο.

Σε άλλο ματς είναι άλλος ο πρώτος σκόρερ. Το καλό είναι πως δείξαμε πως έχουμε πολλές λύσεις, τέσσερις παίκτες ήταν με διψήφιο αριθμό πόντων". Ακόμη αναφέρθηκε:

Για την αγχωτική νίκη: "Ήταν ένα σημαντικό ματς, ήμασταν κάπως νευρικοί. Είχαμε διαφορά, την χάσαμε, αλλά τελικά πήραμε την νίκη".

Για τα 160 εισιτήρια που κόπηκαν: "Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος δεν ήρθε και σε αυτό το ματς. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν και να μας βοηθήσουν για την συνέχεια".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό: "Πράγματι είναι από τις καλύτερες ομάδες. Θα πάμε να αγωνιστούμε δίχως πίεση στο συγκεκριμένο ματς".

Για τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ: "Περιμένουμε ήττες από άλλες ομάδες για να σκαρφαλώσουμε πιο ψηλά. Θα προσπαθήσουμε για νίκη σε κάθε ματς. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, θα επιδιώξουμε να κάνουμε σερί νικών".

Για τον Μίλος Μπόγιοβιτς: "Είναι πολύ καλός παίκτης, δυνατός παίκτης. Μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, έχει καλό σουτ και αυτό φαίνεται από τα νούμερα του. Είναι παίκτης έμπειρος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ