ΠΑΟΚ

Ντικούδης: "Δείξαμε σθένος!"

Ντικούδης: "Δείξαμε σθένος!"
INTIME SPORTS

Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, το ενδεχόμενο ενίσχυσης της φροντ λάιν της ομάδας του, αλλά και τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής που έχει

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 92-87 τον Άρη και ο Ντικούδης έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση με 19 πόντους.

Ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Libero 107,4 και μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, αλλά και την ενίσχυση που χρειάζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αρχικά, ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ καλύτερα τώρα, και εγώ και οι συμπαίκτες μου νοιώθουμε πολύ καλύτερα μετά την νίκη επί του Άρη. Συνήθως δεν φτάνουμε σε μεγάλα σκορ αλλά χθες θέλαμε πολύ την νίκη, μπήκαν μεγάλα σουτ και πολλά παιδιά ανέβασαν σημαντικά την παραγωγικότητα τους σε συνδυασμό με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Άρης.

Δείξαμε σθένος και θέλαμε πολύ την νίκη και ακόμη και όταν ο Άρης ήταν μπροστά δεν επηρεαστήκαμε, σε άλλα παιχνίδια όταν μέναμε πίσω στο σκορ χάναμε την συγκέντρωση μας και ερχόταν οι ήττες. Χθες θέλαμε πολύ την νίκη και μπορεί να μπήκαν μεγάλα σουτ και από τις 2 ομάδες αλλά ήμασταν πιο αποφασισμένοι και πήραμε τον αγώνα".

Για το γεγονός ότι τα 2 τελευταία χρόνια δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο: "Είχα προπονητές που με εμπιστεύτηκαν ενώ με τα χρόνια έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και αντιδρώ καλύτερα στα παιχνίδια. Το βασικό όμως είναι να σου δείχνουν εμπιστοσύνη στην ομάδα που αγωνίζεσαι".

Για το μικρό ρόστερ του ΠΑΟΚ και τον πολύ χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα: "Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πως θα έχω τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής, ο ΠΑΟΚ πέρυσι είχε μια πολύ καλή frontline αλλά φέτος δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμεναν και έτσι εγώ και ο Γκορί παίρνουμε πολύ χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα όμως δεν είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα να αγωνίζεται χωρίς πολλές λύσεις, δεν ξέρω αν θα πάμε έτσι μέχρι το τέλος αλλά αν πάμε θα είναι δύσκολο και χρειαζόμαστε και από τα νέα παιδιά της ομάδας να μας δώσουν ανάσες και τον ενθουσιασμό τους".

Για την συνεργασία του με τον Γκορί: "Είναι άψογη η συνεργασία μας, ταιριάξαμε και πλέον συνεννοούμαστε με τα μάτια μέσα στον αγώνα. Για την συνέχεια πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε, τελευταία δεν παίζαμε καλό μπάσκετ και πρέπει εμείς οι ίδιοι να το σταματήσουμε αυτό. Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν κράτησε τον περσινό κορμό, κοίταξε να κάνει μια νέα ομάδα, με έμπειρους και καλούς παίκτες αλλά νέα και οφείλουμε να δουλέψουμε πιο πολύ στην συνέχεια. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε αλλά το γεγονός ότι δεν παίζουμε πια στην Ευρώπη, ίσως μας βοηθήσει στην συνέχεια".

Κλείνοντας, ο Δήμος Ντικούδης είπε: "Χθες ο αγώνας ήταν ένα τεστ για εμάς, γιατί σε άλλες περιπτώσεις δεν είχαμε αντιδράσει σωστά αλλά χθες επανήλθαμε. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων στο πρωτάθλημα δεν είναι πολύ μεγάλες από την 3η θέση και κάτω και σίγουρα όποια ομάδα δείξει οικονομική σταθερότητα και δεν θα έχει τέτοια προβλήματα, θα έχει πλεονέκτημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ