ΠΑΟΚ

Ντι Τζέι Κούπερ: "Παίζουμε σαν ομάδα..."

Ντι Τζέι Κούπερ: "Παίζουμε σαν ομάδα..."

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ντι Τζέι Κούπερ για το ματς με την Koζούφ και τον αγώνα με τον Άρη. Επαναπατρίζεται ο Πάντιτς.

Για το ματς με την Κοζούφ καθώς και αυτό με τον Αρη μίλησε ο Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανός για τον αγώνα με τους Σκοπιανούς, τόνισε:

" Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε αρκετά. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι μας βγαίνει η κούραση των προπονήσεων. Κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μας.

Το θετικό είναι ότι παίζουμε σαν ομάδα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε συνέχεια. Εγώ προσωπικά μέσα από κάθε παιχνίδι μαθαίνω πολλά για την συνέχεια".

Για το ματς με τον Άρη, ανέφερε: " Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προπονούμαστε κάθε μέρα σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα".

Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Τσαιρέλης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Βάσει των όσων λένε στον ΠΑΟΚ, λογικά την Πέμπτη θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας.

Επαναπατρίζεται ο Πάντιτς

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση ξένου παίκτη για την θέση του σέντερ. Αυτό γιατί ο Μλάντεν Πάντιτς (στον οποίο έγινε πρόταση από τον "Δικέφαλο") θα επαναπατριστεί καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportando.net υπέγραψε στη Ραντνίσκι.

Ετσι ο Πάντιτς προτίμησε τελικά την σέρβικη ομάδα. " Η Ραντνίσκι υπέγραψε με τον Μλάντεν Πάντιτς, ο οποίος προέρχεται από την Λέφσκι Σόφιας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ξένη ιστοσελίδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ